Tickets for the musical Shackleton

It was released on May 17th, the day in which the musical Shackleton is scheduled to be released, and we want to inform you of some organizational aspects as well as the procedure to request your tickets.

Com l’any passat, està previst fer quatre representacions, dos assajos generals* al matí i dues funcions a la tarda:

09:45 h. 1r assaig general, en el qual actuaran els nois de les classes A i C de primària i tots els de l’ESO.
11:45 h. 2n assaig general, en el qual actuaran els nois de les classes B i D de primària i tots els de l’ESO.
17:30 h. 1ª funció, en la qual actuaran els nois de les classes A i C de primària i tots els de l’ESO.
19:30 h. 2ª funció, en la qual actuaran els nois de les classes B i D de primària i tots els de l’ESO.

*Les representacions matinals, tot i ser denominades com a assajos generals, tenen la mateixa estructura i format que les funcions de tarda.

ENTRADES GRATUÏTES

A fi de poder controlar l’entrada i garantir una localitat a tots els assistents, caldrà disposar d’una entrada numerada per poder accedir al pavelló poliesportiu de Bell-lloc, on es representarà el musical. En ser l’aforament limitat, podeu demanar fins a tres entrades gratuïtes per a les sessions del matí i tres més per les sessions de la tarda, per a cadascun dels vostres fills al col·legi, des de 1r de primària a 2n de batxillerat. 

Podeu fer la reserva de les entrades amb els botons corresponents:

Formulari de sol·licitud d'ENTRADES PER A LES SESSIONS MATINALS (9.45 i 11.45h)

Formulari de sol·licitud d'ENTRADES PER A LES SESSIONS DE TARDA (17.30 i 19.30h)

En els diferents formularis us demanem algunes dades del vostre fill, el número d’entrades (1, 2 o 3) que desitgeu i la representació a la qual voleu assistir. La reserva de les entrades es pot fer fins al proper divendres 3 de maig a les 21:00h, quan tancarem el termini d’inscripció.

ENTRADES (2 €)

En cas que hagin quedat localitats buides, es podran reservar des del dilluns 6 de maig, a les 11:30h del migdia, fins que s’esgotin. Aquestes entrades sobreres tenen un preu de 2€. Haureu de fer arribar els diners d’aquestes entrades al PEC del vostre fill abans del 10 de maig. En cas de no fer el pagament, no podreu disposar d’aquestes entrades.

El formulari de sol·licitud d'aquestes entrades estarà disponible a partir del dia 6 de maig

DISTRIBUCIÓ DE LES LOCALITATS NUMERADES I RECOLLIDA D'ENTRADES

La distribució de les localitats es farà mitjançant sorteig, que es realitzarà el dia 11 de maig. Les entrades es repartiran als vostres fills el dijous 16 de maig.

Suposem que compreneu que aquestes mesures són absolutament necessàries per tal de garantir tant la seguretat com la comoditat del públic assistent. Aquest sistema ens permetrà d’evitar cues a l’entrada i situacions incòmodes a l’interior, ja que cada persona tindrà el seu seient reservat. Si malauradament algú es quedés sense entrada, us preguem que no vingui al col·legi ja que no ens serà possible permetre-li d’accedir al poliesportiu.

CD I DVD DEL MUSICAL (GRATUÏT)

Per tenir un record del musical, com en els anys anteriors, se’n farà un CD i un DVD. Enguany hem previst regalar el CD i el DVD a totes les famílies de l’escola que ho demanin. Cal que empleneu el següent formulari per a sol·licitar-ho:

Formulari de reserva del CD i el DVD del musical

També podeu fer-ho omplint la aquesta butlleta i fer-la arribar al PEC del vostre fill abans del divendres 10 de maig.

Podeu demanar un CD per família. El CD amb les cançons, s’entregarà als alumnes el mateix divendres 17 de maig; el DVD es repartirà unes setmanes després, un cop acabada l’edició.

Us animem a demanar les vostres entrades el més aviat possible ja que això ens ajudarà molt en la gestió de les localitats. Podeu adreçar-vos a musical@bell-lloc.org per aclarir qualsevol dubte que pugueu tenir. Moltes gràcies per la vostra comprensió.


PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

En fer la distribució de grups, vam veure que era impossible que no hi hagués famílies amb fills a ambdues sessions. Si ens vam decidir per aquesta combinació va ser perquè és la que afecta menys famílies. Som conscients que és una incomoditat per als qui teniu fills que no coincideixen a la funció, però estem convençuts que en comprendreu els motius. En ser diferents els horaris d’assaig i per poder aprofitar les classes d’aquests dies, no ens és possible canviar nois de grup.

No, la numeració de les entrades serà diferent. En acabar la primera sessió es buidarà el poliesportiu i s’haurà de tornar a entrar.

El nombre d’entrades gratuïtes que podeu demanar és de 3 per cada fill al col•legi, de 1r de primària fins a 2n de batxillerat. No cal que les demaneu totes, sinó que us preguem que només demaneu les que realment necessiteu.

En cas que, per exemple, només tingueu un fill, però vulgueu 4 entrades, heu de demanar les 3 entrades que us corresponen pel vostre fill i esperar que s’obri el període de venda de les entrades sobreres, el dia 3 de maig, a les 12:00h del migdia, i comprar-ne una més.

A l’exterior del pavelló instal•larem un “aparcament” de cotxets, per tal que no entrin cotxets al pavelló, ja que l’espai del qual disposem és força limitat.

Suposem que els nens i nenes menors de 4 anys no ocuparan una cadira i, per tant, no necessiten entrada. Per tant, no cal demanar entrada per a aquells nens i nenes que veuran el musical asseguts a la falda d’algun dels seus acompanyants.

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a musical@bell-lloc.org

Related news

, Sr. Txema Simón al IBSC

The deputy director of the school, Mr. Txema Simón Colomer, participates in the annual conference of the International Boys School Coalition in Montréal presenting the Bell-lloc musical project with the "Organizing a Musical in a Boys' School" Workshop. You can watch the full video of the Shackleton musical at the end of the story, with subtitles in English.

Keep reading

Campanya de prevenció del tabac d’Oncolliga Girona, Campanya de prevenció del tabac d’Oncolliga Girona

On May 27th the students of 1st ESO of the school participated in the Closing Ceremony of the Campaign organized by Oncolliga Girona with the aim of preventing tobacco consumption among adolescents, coinciding with the world without tobacco day on 31 May.

Keep reading

Escena de Shackleton, el musical

Shackleton explains the story of Sir Ernest Shackleton's explorer and his ambitious expedition, which in 1914 sought to cross the entire continent of Antarctica on foot. We tell you your story through the photographic album of the musical.

Keep reading

Pages