Shackleton, el Musical

 Shackleton, el Musical

El Musical de este año adaptará la historia verídica del explorador británico Shackleton y su fracasada expedición a la Antártida a principios del siglo XX.

Enguany el musical de Bell-lloc es basarà per primer cop en uns fets històrics. La figura de Sir Ernest Shackleton i la seva Expedició Imperial Transantàrtica en seran els protagonistes.

Al 1914, l’explorador irlandès ja havia fracassat en dos intents anteriors per arribar al Pol Sud geogràfic. Quan va saber que l’expedició de Roald Amundsen ho havia aconseguit, va decidir emprendre una empresa encara més arriscada: creuar tot el continent de l’Antàrtida, de punta a punta, passant pel Pol Sud. Però aquesta aventura també va fracassar quan el vaixell Endurance va quedar atrapat al gel i mesos més tard es va enfonsar. Amb condicions molt dures, el clima extrem i sense queviures, la tripulació va finalment aconseguir sobreviure en una odissea que ha passat a la història de les exploracions.

La gesta de Shakelton i els seus homes no hauria estat possible sense fortaleses del caràcter com l'optimisme, el lideratge o el treball en equip, competències que treballem durant aquests mesos al B!Caràcter.

Us animem a què cerqueu informació a Internet sobre l’interessant aventura de Shackleton, llegiu algun dels múltiples llibres que existeixen o que admireu les fotografies originals que va realitzar el fotògraf oficial de l’expedició, recuperades a partir dels negatius que es van poder salvar del gel.

Les melodies del musical prenen forma amb els assajos que els alumnes que formen part del Cor tenen durant els migdies. I mentrestant, també s’han començat a treballar a classe continguts relacionats integrant-los en els currículums de les assignatures, amb diverses activitats. També s’han programat una sèrie d’actes que tindran lloc durant el curs i que us anirem anunciant.

Us adjuntem uns enllaços a webs que us poden servir per ampliar la informació i esperem que us puguem contagiar la il·lusió amb la que tots, alumnes i personal de Bell-lloc, preparem el musical.

Viquipèdia Fotos de l'expedició Lideratge de Shackleton

Noticias relacionadas

Campanya de prevenció del tabac d’Oncolliga Girona, Campanya de prevenció del tabac d’Oncolliga Girona

El 27 de mayo los alumnos de 1º de ESO del colegio participaron en el acto de Clausura de la Campaña que organiza Oncolliga Girona con el objetivo de prevenir el consumo del tabaco entre los adolescentes coincidiendo con el día mundial sin tabaco el próximo 31 de mayo.

Seguir leyendo

Escena de Shackleton, el musical

Shackleton nos cuenta la historia del explorador Sir Ernest Shackleton y su ambiciosa expedición, que en 1914 pretendía atravesar a pie todo el continente de la Antártida. Os explicamos su historia a través del álbum fotográfico del musical.

Seguir leyendo

Se acerca el 17 de mayo, día en el que está previsto estrenar el musical Shackleton, y queremos informarle de algunos aspectos organizativos así como del procedimiento para pedir sus entradas.

Seguir leyendo

Páginas