Entradas para el musical Shackleton

Se acerca el 17 de mayo, día en el que está previsto estrenar el musical Shackleton, y queremos informarle de algunos aspectos organizativos así como del procedimiento para pedir sus entradas.

Com l’any passat, està previst fer quatre representacions, dos assajos generals* al matí i dues funcions a la tarda:

09:45 h. 1r assaig general, en el qual actuaran els nois de les classes A i C de primària i tots els de l’ESO.
11:45 h. 2n assaig general, en el qual actuaran els nois de les classes B i D de primària i tots els de l’ESO.
17:30 h. 1ª funció, en la qual actuaran els nois de les classes A i C de primària i tots els de l’ESO.
19:30 h. 2ª funció, en la qual actuaran els nois de les classes B i D de primària i tots els de l’ESO.

*Les representacions matinals, tot i ser denominades com a assajos generals, tenen la mateixa estructura i format que les funcions de tarda.

ENTRADES GRATUÏTES

A fi de poder controlar l’entrada i garantir una localitat a tots els assistents, caldrà disposar d’una entrada numerada per poder accedir al pavelló poliesportiu de Bell-lloc, on es representarà el musical. En ser l’aforament limitat, podeu demanar fins a tres entrades gratuïtes per a les sessions del matí i tres més per les sessions de la tarda, per a cadascun dels vostres fills al col·legi, des de 1r de primària a 2n de batxillerat. 

Podeu fer la reserva de les entrades amb els botons corresponents:

Formulari de sol·licitud d'ENTRADES PER A LES SESSIONS MATINALS (9.45 i 11.45h)

Formulari de sol·licitud d'ENTRADES PER A LES SESSIONS DE TARDA (17.30 i 19.30h)

En els diferents formularis us demanem algunes dades del vostre fill, el número d’entrades (1, 2 o 3) que desitgeu i la representació a la qual voleu assistir. La reserva de les entrades es pot fer fins al proper divendres 3 de maig a les 21:00h, quan tancarem el termini d’inscripció.

ENTRADES (2 €)

En cas que hagin quedat localitats buides, es podran reservar des del dilluns 6 de maig, a les 11:30h del migdia, fins que s’esgotin. Aquestes entrades sobreres tenen un preu de 2€. Haureu de fer arribar els diners d’aquestes entrades al PEC del vostre fill abans del 10 de maig. En cas de no fer el pagament, no podreu disposar d’aquestes entrades.

El formulari de sol·licitud d'aquestes entrades estarà disponible a partir del dia 6 de maig

DISTRIBUCIÓ DE LES LOCALITATS NUMERADES I RECOLLIDA D'ENTRADES

La distribució de les localitats es farà mitjançant sorteig, que es realitzarà el dia 11 de maig. Les entrades es repartiran als vostres fills el dijous 16 de maig.

Suposem que compreneu que aquestes mesures són absolutament necessàries per tal de garantir tant la seguretat com la comoditat del públic assistent. Aquest sistema ens permetrà d’evitar cues a l’entrada i situacions incòmodes a l’interior, ja que cada persona tindrà el seu seient reservat. Si malauradament algú es quedés sense entrada, us preguem que no vingui al col·legi ja que no ens serà possible permetre-li d’accedir al poliesportiu.

CD I DVD DEL MUSICAL (GRATUÏT)

Per tenir un record del musical, com en els anys anteriors, se’n farà un CD i un DVD. Enguany hem previst regalar el CD i el DVD a totes les famílies de l’escola que ho demanin. Cal que empleneu el següent formulari per a sol·licitar-ho:

Formulari de reserva del CD i el DVD del musical

També podeu fer-ho omplint la aquesta butlleta i fer-la arribar al PEC del vostre fill abans del divendres 10 de maig.

Podeu demanar un CD per família. El CD amb les cançons, s’entregarà als alumnes el mateix divendres 17 de maig; el DVD es repartirà unes setmanes després, un cop acabada l’edició.

Us animem a demanar les vostres entrades el més aviat possible ja que això ens ajudarà molt en la gestió de les localitats. Podeu adreçar-vos a musical@bell-lloc.org per aclarir qualsevol dubte que pugueu tenir. Moltes gràcies per la vostra comprensió.


PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

En fer la distribució de grups, vam veure que era impossible que no hi hagués famílies amb fills a ambdues sessions. Si ens vam decidir per aquesta combinació va ser perquè és la que afecta menys famílies. Som conscients que és una incomoditat per als qui teniu fills que no coincideixen a la funció, però estem convençuts que en comprendreu els motius. En ser diferents els horaris d’assaig i per poder aprofitar les classes d’aquests dies, no ens és possible canviar nois de grup.

No, la numeració de les entrades serà diferent. En acabar la primera sessió es buidarà el poliesportiu i s’haurà de tornar a entrar.

El nombre d’entrades gratuïtes que podeu demanar és de 3 per cada fill al col•legi, de 1r de primària fins a 2n de batxillerat. No cal que les demaneu totes, sinó que us preguem que només demaneu les que realment necessiteu.

En cas que, per exemple, només tingueu un fill, però vulgueu 4 entrades, heu de demanar les 3 entrades que us corresponen pel vostre fill i esperar que s’obri el període de venda de les entrades sobreres, el dia 3 de maig, a les 12:00h del migdia, i comprar-ne una més.

A l’exterior del pavelló instal•larem un “aparcament” de cotxets, per tal que no entrin cotxets al pavelló, ja que l’espai del qual disposem és força limitat.

Suposem que els nens i nenes menors de 4 anys no ocuparan una cadira i, per tant, no necessiten entrada. Per tant, no cal demanar entrada per a aquells nens i nenes que veuran el musical asseguts a la falda d’algun dels seus acompanyants.

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a musical@bell-lloc.org

Noticias relacionadas

Campanya de prevenció del tabac d’Oncolliga Girona, Campanya de prevenció del tabac d’Oncolliga Girona

El 27 de mayo los alumnos de 1º de ESO del colegio participaron en el acto de Clausura de la Campaña que organiza Oncolliga Girona con el objetivo de prevenir el consumo del tabaco entre los adolescentes coincidiendo con el día mundial sin tabaco el próximo 31 de mayo.

Seguir leyendo

Escena de Shackleton, el musical

Shackleton nos cuenta la historia del explorador Sir Ernest Shackleton y su ambiciosa expedición, que en 1914 pretendía atravesar a pie todo el continente de la Antártida. Os explicamos su historia a través del álbum fotográfico del musical.

Seguir leyendo

Shackleton i Open Arms: Una aliança Solidària!

El Proyecto Solidaria de 1º de ESO y Shackleton, el musical unen fuerzas para conseguir más donativos para Open Arms: este año habrá una fila 0 al Musical para poder hacer aportaciones, además de la tradicional tienda del Proyecto Solidaria.

Seguir leyendo

Páginas