190207-fllgi-web

Bell-lloc Takes Part in the Girona First Lego League

7 February, 2019

Last Saturday 2nd February, two Bell-lloc teams took part in the first phase of the First LEGO League (FLL) competition, which was held at the Girona University, togethr with over 40 teams from all over the region. 

[html]

El passat dissabte 2 de Febrer, va tenir lloc la fase territorial de la competició First LEGO League (FLL) a la Universitat de Girona, amb més de 40 equips participants de les comarques gironines. Enguany hi participaren dos equips de Bell-lloc finalistes de la MicroFirst LEGO League, la fase classificatòria interna realitzada el passat 22 de Gener on hi varen participar 10 equips dels quals es varen poder classificar i aconseguir una plaça per anar a la First LEGO League. El equips classificats foren RoboMasters i Robotikus Team. La jornada de la First LEGO League va ser tota una experiència pels dos equips on varen exposar el seu projecte científic i realitzaren quatre competicions amb el seu robot. Les classificacions varen ser per RoboMasters cinquens i per Robotikus Team primer premi al millor projecte científic que ara presentaran a la fase espanyola el proper 22 de Març representant Bell-lloc i Girona en el projecte científic. Enhorabona per la victòria!

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Àlbum fotogràfic” link=”https://photos.app.goo.gl/8Q2C6GnYGXGN2XKdA” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]