Shackleton, The Musical

 Shackleton, el Musical

This year's Musical will be based on the true story of British explorer Shackleton, and his failed expedition to Antarctica at the beginning of the 20th century.

Enguany el musical de Bell-lloc es basarà per primer cop en uns fets històrics. La figura de Sir Ernest Shackleton i la seva Expedició Imperial Transantàrtica en seran els protagonistes.

Al 1914, l’explorador irlandès ja havia fracassat en dos intents anteriors per arribar al Pol Sud geogràfic. Quan va saber que l’expedició de Roald Amundsen ho havia aconseguit, va decidir emprendre una empresa encara més arriscada: creuar tot el continent de l’Antàrtida, de punta a punta, passant pel Pol Sud. Però aquesta aventura també va fracassar quan el vaixell Endurance va quedar atrapat al gel i mesos més tard es va enfonsar. Amb condicions molt dures, el clima extrem i sense queviures, la tripulació va finalment aconseguir sobreviure en una odissea que ha passat a la història de les exploracions.

La gesta de Shakelton i els seus homes no hauria estat possible sense fortaleses del caràcter com l'optimisme, el lideratge o el treball en equip, competències que treballem durant aquests mesos al B!Caràcter.

Us animem a què cerqueu informació a Internet sobre l’interessant aventura de Shackleton, llegiu algun dels múltiples llibres que existeixen o que admireu les fotografies originals que va realitzar el fotògraf oficial de l’expedició, recuperades a partir dels negatius que es van poder salvar del gel.

Les melodies del musical prenen forma amb els assajos que els alumnes que formen part del Cor tenen durant els migdies. I mentrestant, també s’han començat a treballar a classe continguts relacionats integrant-los en els currículums de les assignatures, amb diverses activitats. També s’han programat una sèrie d’actes que tindran lloc durant el curs i que us anirem anunciant.

Us adjuntem uns enllaços a webs que us poden servir per ampliar la informació i esperem que us puguem contagiar la il·lusió amb la que tots, alumnes i personal de Bell-lloc, preparem el musical.

Viquipèdia Fotos de l'expedició Lideratge de Shackleton

Related news

, Sr. Txema Simón al IBSC

The deputy director of the school, Mr. Txema Simón Colomer, participates in the annual conference of the International Boys School Coalition in Montréal presenting the Bell-lloc musical project with the "Organizing a Musical in a Boys' School" Workshop. You can watch the full video of the Shackleton musical at the end of the story, with subtitles in English.

Keep reading

Campanya de prevenció del tabac d’Oncolliga Girona, Campanya de prevenció del tabac d’Oncolliga Girona

On May 27th the students of 1st ESO of the school participated in the Closing Ceremony of the Campaign organized by Oncolliga Girona with the aim of preventing tobacco consumption among adolescents, coinciding with the world without tobacco day on 31 May.

Keep reading

Escena de Shackleton, el musical

Shackleton explains the story of Sir Ernest Shackleton's explorer and his ambitious expedition, which in 1914 sought to cross the entire continent of Antarctica on foot. We tell you your story through the photographic album of the musical.

Keep reading

Pages