Fem activitat física i salut a casa

26 març, 2020

Hem elaborat diferents tipus de sessions perquè pugueu escollir aquella que més us agradi o també teniu la possibilitat d’alternar-les.

A causa de la situació excepcional en la qual ens trobem, des del departament d’educació física de Bell-lloc us volem oferir un recurs per poder realitzar activitat física des de casa.

Des de fa una setmana, tothom ha deixat de practicar esport o exercici físic que feia habitualment a causa de les mesures extraordinàries de prevenció contra el coronavirus. Per aquest motiu, pensem que és positiu realitzar algun tipus d’exercici físic a casa.

En l’arxiu que us podeu descarregar, us proposem dues sessions clàssiques, on es presenten diferents exercicis marcats per un nombre de sèries, repeticions i temps de descans entre sèries.

També us presentem uns enllaços on trobareu unes sessions amb la metodologia Tabata. El Tabata, és un sistema d’entrenament d’alta intensitat, pensat per aquelles persones que volen un entrenament més exigent.

I finalment, podeu realitzar una sessió de ioga. La proposta que us fem està pensada per totes aquelles persones que necessiten trobar un moment per relaxar-se utilitzant un tipus d’exercici físic molt diferent dels esmentats anteriorment, més pausat i calmat, però igualment útil per realitzar activitat física.

Tingueu en compte que tant el nombre de sèries, repeticions i temps de descans de les sessions, així com el temps de treball i recuperació del sistema Tabata, són orientatius i es poden adaptar segons el vostre nivell de forma física.

ACTIVITAT FÍSICA RECOMANADA