Activitats Extraescolars

Bell-lloc ofereix un ampli ventall d'activitats extraescolars dins de l'horari

Extraescolars de Bell-lloc Infantil

  • Ballet.
  • Piano.
  • Sigues tu l’artista.

Extraescolars de primària i secundària

  • Esports: Futbol, Handbol, Escacs, Bàsquet.
  • Escola de música: Piano, Guitarra, Petita Coral de Bell-lloc.
  • Altres: Programació i Robòtica, Mecanografia, Taller d’art i emocions, MakersSpace (Tecnologia i bricolatge).
INSCRIPCIÓ

La sol·licitud per a inscriure l’alumne a les activitats extraescolars s’ha de realitzar a través d’un formulari o des de Clickedu en el cas de les extraescolars esportives (Bàsquet, Futbol i Handbol).

Si voleu inscriure més d’un alumne haureu de fer una petició per a cada alumne.

A Clickedu hi haureu d’entrar amb la vostra contrasenya de pare/mare. No podreu cursar l’alta a l’activitat extraescolar si inicieu sessió amb les credencials de l’alumne.

A la vostra pàgina inicial del Clickedu trobareu la informació de les activitats que s’oferten a cada curs i el procediment per fer la sol·licitud d’inscripció.

Quan cliqueu el botó d’ALTA D’INSCRIPCIÓ esteu fent una SOL·LICITUD d’inscripció i gestionarem l’alta de l’alumne a l’extraescolar. Tingueu en compte que l’oferta de les activitats extraescolars està condicionada a assolir un número mínim d’alumnes. També us informem que per participar a les activitats extraescolars és condició indispensable estar al dia de les quotes escolars.

En cas que no s’arribi al número mínim de participants o que no es compleixin les condicions necessàries per a oferir l’activitat, us ho notificarem per correu electrònic.

Donat que el descans és també un espai educatiu, les activitats extraescolars podran ocupar un màxim de 4 dies a la setmana.

Per a nous alumnes al centre, en no disposar encara de claus d’accés a Clickedu, podeu demanar la inscripció a les activitats a través del correu oficines@bell-lloc.org.

Extraescolars CURS 23-24

Consulteu tota la informació sobre les activitats extraescolars que s’ofereixen per als cursos de totes les etapes.