L'Educació Física a Bell-lloc

Departament Educació Física

Projecte Bell-esport

El Departament d'educació física del col·legi està convençut que l'esport és un mitjà ideal per adquirir hàbits saludables, i desenvolupar una gran quantitat de virtuts i valors pels nostres alumnes.

Partint d’aquest convenciment, des de fa uns cursos enriquim les nostres classes d’educació física amb el projecte Bell-Esport. Es tracta d’una proposta d’intervenció centrada en el desenvolupament de les virtuts i valors que es consideren essencials en la formació integral dels nostres alumnes. La presentació d’aquests valors es fa mitjançant pòsters específics d’educació física, fotos, vídeos, xerrades, activitats complementàries amb professionals externs, frases motivadores…que es comenten teòricament i posteriorment es desenvolupen durant les sessions.

Estem convençuts que aquest binomi del treball específic motriu i dels valors de les persones ens dona un punt extra de qualitat i diferencial en les nostres classes i d’aquesta manera podem vincular l’educació física amb l’atenció personalitzada que dia a dia oferim als nostres alumnes.

Dep. Educació Física