Alumni - Antics Alumnes

Els vincles que els alumnes de Bell-lloc estableixen entre si durant la seva etapa escolar perduren al llarg del temps.

Milers d’antics alumnes porten al cor un valuós bagatge d’amistats, records, aprenentatges i vivències que els continua vinculant amb el que Bell-lloc va significar per a ells en la seva infantesa i adolescència.

Alumni Bell-lloc és el punt de trobada de tots els antics alumnes del col·legi, una oportunitat constant de tornar a la Masia, de recuperar el tracte amb els antics professors i companys, i també un canal per contribuir a la millora del projecte Bell-lloc.

Alumnni Bell-lloc duu a terme anualment diverses activitats culturals, lúdiques i socials per a mantenir vius els vincles entre l’escola, els antics alumnes i les seves famílies. Publica la revista El Butlletó, que recull entrevistes a antics alumnes, articles d’opinió i les activitats de l’agrupació.

El president d’Alumni Bell-lloc és el professor Ramon Bosch. El seu correu electrònic de contacte és: alumni@bell-lloc.org.

Fer-te soci d’Alumni Bell-lloc és ben senzill

Per donar-vos d’alta com a socis de l’Agrupació d’Antics Alumnes de Bell-lloc empleneu el formulari de sol·licitud d’inscripció i un cop haguem rebut i comprovat les vostres dades ens posarem en contacte amb vosaltres.


Què ofereix Alumni Bell-lloc

Premi de Solidaritat Xavier Fàbrega:

El Premi Solidaritat Xavier Fàbrega és un premi literari de narració, dibuix i fotografia, obert a totes les edats. La dotació econòmica dels treballs guanyadors es destina a entitats que treballin per projectes solidaris. Cada any tracta d’un tema diferent i el jurat està format per persones del món de la cultura i ensenyament gironins.

Girona a l’Abast

Publiquem el Cicle de Conferències Girona a l’Abast, que pretén acostar la història i l’art de Girona a totes aquelles persones interessades, de la mà d’especialistes de reconegut prestigi.

Girona Abast

Jornada de les Empreses Agràries

La Jornada de les Empreses Agràries a les Comarques de Girona se celebra cada any i tracta temes d’actualitat agrícola. Els conferenciants són experts dels diferents àmbits agricoalimentaris.

Trobades de promocions

Les trobades de promocions que organitza l’Agrupació serveixen per recuperar i enfortir llaços d’amistat que hi havia hagut entre antics companys i professors del centre. Una passejada pel recinte ajuda a veure i comparar els canvis que s’han anat produint amb el pas del temps.

Sortides familiars

Mensualment, l’Agrupació organitza dues excursions familiars: una de muntanya i l’altre de BTT. Sempre trobareu tota la informació al web de Bell-lloc, així com els detalls de les darreres sortides.