Instal·lacions

Bell-lloc disposa dels espais adequats per satisfer les necessitats de cada etapa educativa.

La Masia

La torre que dona nom a l’escola està datada entorn al segle XVI i forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

La Masia va ser construïda per la família Bell-lloc de Girona en època medieval, damunt d’una antiga vila romana. A partir de l’any 1965, l’edifici, es va transformar en centre educatiu. Si bé ha sofert alguna ampliació, l’exterior roman intacte, conservant el gran portal d’arc de mig punt adovell i els finestrals gòtics.

Actualment acull alguns dels despatxos del personal docent, les oficines, la Sala de Juntes, la secretaria, diverses sales de tutoria i part de les aules del batxillerat.

Bell-lloc Infantil

L’edifici de Bell-lloc Infantil neix l’any 1997 al costat de la Masia de Bell-lloc. És un edifici d’obra vista modern, emmarcat dins un entorn natural i segur

L’amplitud i la lluminositat que descobrim quan entrem al vestíbul impregnen tots els racons de l’edifici.

Una rampa presideix l’entrada, conduint amb bon pas cap a la segona planta. L’edifici compta amb patis espaiosos, aules amb vistes a l’exterior, aules de psicomotricitat i de música, un Atelier, l’oratori… Aquesta diversitat d’espais i funcionalitats ajuda els nostres infants a créixer en un entorn on el joc, els coneixements, les emocions i l’educació integral són les peces clau de l’educació del present i del futur.

Instal·lacions esportives

L'esport és un mitjà ideal per adquirir hàbits saludables i créixer en valors i virtuts

Bell-lloc gaudeix d’unes instal·lacions esportives excepcionals, entre les quals detaquen un ampli Pavelló poliesportiu, piscina, pistes de bàsquet i d’hanbol i una pista d’atletisme que envolta un camp de futbol de gespa artificial.