Qui som

Bell-lloc és un col·legi concertat ben arrelat a la ciutat de Girona i amb projecció internacional

Bell-lloc es va fundar el 1965 sota l’impuls d’un conjunt de famílies que volien contribuir a l’àmbit escolar gironí amb la creació d’un col·legi que oferís excel·lència acadèmica i formació humana i cristiana.

La fundació de Bell-lloc va ser possible gràcies a l’esforç col·lectiu d’un conjunt de persones de Girona que van somniar en la creació d’un centre educatiu amb un ambient familiar, en el qual s’impartiria una formació sòlida i es transmetria l’esperit del treball ben fet, ben acabat, al servei de tota la societat, impregnat d’un sentit cristià.

Per tal de materialitzar aquest somni col·lectiu, els primers anys van estar plens d’esforços, tràmits i gestions. Van ser anys de sembra, de motivacions, de promeses que no sempre es complien, però aquelles persones de fe no van perdre mai l’esperança.

Des dels seus inicis, la formació espiritual del col·legi es va encomanar a la Prelatura de l’Opus Dei, institució de l’Església Catòlica.

El missatge de la placa del vestíbul de la Masia condensa la missió del col·legi: “Bell-lloc busca educar persones íntegres amb un profund sentit cristià de la vida, que desenvolupin totes les seves capacitats intel·lectuals i que forgin una voluntat que els faciliti assolir els propis objectius posats al servei dels altres, per al bé de la societat“.

Gràcies als seus sòlids fonaments, actualment Bell-lloc és un col·legi madur i ben arrelat a la societat gironina. La seva proposta educativa fusiona el millor de la seva tradició amb la innovació validada per donar resposta als reptes educatius del segle XXI.

Bell-lloc ofereix un pla de formació personal centrat en la formació del caràcter, a través del qual els alumnes creixen en virtuts i en educació emocional. El fil conductor del seu projecte educatiu és l’educació personalitzada, la cultura de pensament, el plurilingüisme i una acurada formació tecnològica i robòtica, uns ingredients formatius i curriculars que es promouen en un clima proacadèmic de rigor i llibertat.

Contacte

Vine a conèixer-nos

  Nom i cognoms *

  Telèfon de contacte

  Correu electrònic

  InfantilPrimàriaSecundariaBatxillerat

  Altres comentaris

  He llegit i accepto la política de privacitat