Entrades per al musical GRIS

S’apropa el 17 de maig, dia previst per estrenar GRIS, el musical de Bell-lloc, i volem informar-vos d’alguns aspectes organitzatius.

Com en altres anys, està previst fer quatre representacions, dues al matí i dues a la tarda:

  • 9:45 h. 1a funció.
  • 11:45 h. 2a funció.
  • 17:30 h. 3ª funció.
  • 19:30 h. 4ª funció.

Els alumnes participaran distribuïts de la següent manera:

1a sessió (9:45h i 17:30h) 2a sessió (11:45h i 19:30h)
PRIMÀRIA 1r, 2n i 5è de primària 3r, 4t i 6è de primària
ESO 1r d’ESO A, 1r d’ESO C, 2n, 3r i 4t d’ESO 1r d’ESO B, 2n, 3r i 4t d’ESO
COMPRA D'ENTRADES

La reserva d’entrades gratuïtes va finalitzar el 26 d’abril.

A partir del 29 d’abril, a les 11.30 h, es posaran a la venda a través de Clickedu les entrades sobreres, fins a finals d’existències.
Llegiu atentament com fer-ho a l’apartat de Preguntes Més Freqüents.

Consulteu més abaix a l’apartat de Preguntes Més Freqüents si teniu dubtes sobre alguna qüestió, o escriviu un correu a musical@bell-lloc.org.

ENTRADES GRATUÏTES

Per controlar l’aforament i garantir una localitat a tots els assistents, caldrà disposar d’una entrada numerada per accedir al pavelló poliesportiu de Bell-lloc, on es representarà el musical. En ser l’aforament limitat, podeu demanar fins a tres entrades gratuïtes per a les sessions del matí i tres més per a les sessions de la tarda, per cadascun dels vostres fills al col·legi, des de 1r de primària fins a 2n de batxillerat. 

En els diferents formularis us demanem algunes dades del vostre fill, el número d’entrades (1, 2 o 3) que desitgeu i la representació a la qual voleu assistir. La reserva de les entrades es pot fer fins al proper divendres 26 d’abril a les 21:00h, quan tancarem el termini d’inscripció.

ENTRADES (2 €)

En cas que hagin quedat localitats buides, es podran reservar mitjançant la plataforma Clickedu, des del dilluns 29 d’abril a les 11:30h del migdia, fins que s’esgotin. Aquestes entrades sobreres tenen un preu de 2€, que haureu de pagar a través de la plataforma (pagament amb targeta bancària).

DISTRIBUCIÓ DE LES LOCALITATS NUMERADES I RECOLLIDA D'ENTRADES

La distribució de les localitats es farà mitjançant sorteig, que es realitzarà el dia 10 de maig. Les entrades es repartiran als vostres fills el dimecres 15 de maig.

Com comprendreu, aquestes mesures són absolutament necessàries per tal de garantir tant la seguretat com la comoditat del públic assistent. Aquest sistema ens permetrà d’evitar cues a l’entrada i situacions incòmodes a l’interior, ja que cada persona tindrà el seu seient reservat. Si malauradament algú es quedés sense entrada, us preguem que no vingui al col·legi ja que no podrà accedir al poliesportiu.

USB AMB LES CANÇONS DEL MUSICAL

Per tenir un record del musical es fa un USB amb les cançons. El podeu comprar mitjançant la plataforma clickedu, a l’apartat “Comandes”. També el podreu comprar el mateix dia del musical.

Pas a pas per comprar:
Cal que inicieu sessió a Clickedu amb el vostre usuari i contrasenya com a pare/mare. Si ho feu amb la contrasenya de l’alumne no podreu efectuar la compra. A la pantalla d’inici veureu a la dreta l’apartat COMANDES dins de la secció de Serveis. El preu és de 10,00€ per USB.

 

Us animem a demanar les vostres entrades el més aviat possible ja que això ens ajudarà molt en la gestió de les localitats. Us adjuntem un document amb les preguntes més freqüents. Podeu adreçar-vos a musical@bell-lloc.org per aclarir qualsevol dubte que pugueu tenir. Tant els professors com els vostres fills vivim aquest projecte amb molta dedicació i il·lusió.

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS:

No, la numeració de les entrades serà diferent. En acabar la primera sessió es buidarà el poliesportiu i s’haurà de tornar a entrar.

El nombre d’entrades gratuïtes que podeu demanar és de 3 per cada fill al col·legi, de 1r de primària fins a 2n de batxillerat. No cal  que les demaneu totes, sinó que us preguem que només demaneu les que realment  necessiteu.

En cas que, per exemple, només tingueu un fill, però vulgueu 4 entrades, heu de demanar les 3 entrades que us corresponen pel vostre fill i esperar que s’obri el període de venda de les entrades sobreres, el dia 29 d'abril, a les 11:30h del migdia, i comprar-ne una més.

Si, a més de les sessions de la tarda, voleu assistir a les sessions del matí, podeu demanar altres 3 entrades per cada fill a l’escola. D’aquesta manera facilitarem que altres familiars puguin veure el musical.

A l’exterior del pavelló instal·larem un “aparcament” de cotxets, per tal que no entrin cotxets al pavelló, ja que l’espai del qual disposem és força limitat.

No cal demanar entrada per a aquells nens i nenes que veuran el musical asseguts a la falda d’algun dels seus acompanyants.

Cal que inicieu sessió a Clickedu amb el vostre usuari i contrasenya com a pare/mare de l'alumne. Si ho feu amb la contrasenya de l'alumne no podreu efectuar la compra. A la pantalla d'inici veureu a la dreta l'apartat COMANDES dins de la secció de Serveis. El preu és de 10,00€ per USB.

Les entrades es poden adquirir per 2 €. Aquestes localitats se sumaran a les que hagueu reservat prèviament a través dels formularis perquè els seients siguin correlatius.

Afegiu tantes unitats com desitgeu al carro de la compra i cliqueu sobre el botó del carro a la part superior. Des d'allà podreu procedir a clicar sobre el botó "Fer la comanda i pagar per internet".

Un cop hagueu realitzat el pagament, al botó de la motxilla ("Les meves comandes") veureu la comanda feta amb el text "Cobrat" sota la columna de l'Estat de cobrament. Des d'aquí també us podreu descarregar un rebut conforme heu fet la compra.

ATENCIÓ: La vostra comanda no es tindrà en compte si no està cobrada. Per això és imprescindible fer servir el botó "Fer la comanda i pagar per internet". Si només heu clicat sobre el botó "Fer la comanda", aquesta no es prepararà i no es tindrà en compte. Cal que torneu a realitzar una nova comanda i que procediu al pagament.

Aneu a https://bell-lloc.clickedu.eu

El vostre Nom d'usuari és el mateix que té el vostre fill. Pregunteu-li a ell si no el sabeu.

Si no teniu o no recordeu la vostra Contrasenya, cliqueu sobre la frase "Heu oblidat la contrasenya?". Rebreu al vostre correu electrònic un enllaç per a obtenir-la.

Si mai heu donat la vostra adreça de correu electrònic a l'escola, no podreu autenticar-vos a la plataforma de Clickedu. Dirigiu-vos al tutor del vostre fill per a resoldre-ho.