ESO

1r a 4t d’ESO: Treball de síntesi i Projecte de recerca

Data inici : 27/03/2023 - 09:00
Data fi : 31/03/2023 - 17:00
La setmana del 27 al 31 de març els alumnes de 1r, 2n  i 3r d’ESO realitzaran el Crèdit de Síntesi i els alumnes de 4t d’ESO el treball de recerca.

El crèdit de síntesi és una activitat transversal, que treballa un tema des de totes les matèries. Durant aquella setmana els alumnes faran un horari especial de classes, en les que realitzaran activitats entorn a un centre d’interès. Els alumnes de 1r d’ESO realitzaran el Crèdit de Síntesi sobre “Els Jocs Olímpics” i els de 2n d’ESO faran un projecte de creació d’un curtmetratge.

Ambdues activitats inclouen sortides del centre per realitzar activitats. Properament podreu autoritzar la sortida a través de clickedu.
Els alumnes de 3r d’ESO estaran realitzant el treball de síntesi el qual, sota el nom de “Being a maker!”, consisteix en donar resposta a problemàtiques del seu entorn. Començaran el projecte amb una sortida a Sant Esteve de Palautordera on realitzaran diferents activitats i tallers relacionats amb la cohesió de grups i dinàmiques de team building.
Per altra banda, l’alumnat de 4t d’ESO treballarà el projecte de recerca sobre un tema en concret per tal d’arribar a extreure diferents conclusions tot fomentant la seva autonomia i capacitat crítica.