5è Primària: projecte educatiu sobre el Mosquit tigre

Data inici : 16/03/2023 - 09:00
Data fi : 16/03/2023 - 17:00

Els alumnes de cinquè de primària participaran en un projecte educatiu sobre el Mosquit tigre. El Projecte és una activitat impulsada per Dipsalut i té com a objectiu minimitzar els efectes negatius de l’arribada del mosquit tigre al nostre territori. L’activitat consta de tres parts: 

1) Sessió de treball previ. Consisteix bàsicament en un vídeo de curta durada (10 minuts aproximadament), acompanyat d’un breu qüestionari. Aquesta sessió permet a l’alumnat assistir a la xerrada amb uns continguts apresos sobre la biologia del mosquit tigre i les seves característiques. (30 minuts)

2) Xerrada presencial realitzada per un tècnic. S’inicia amb un repàs de la biologia dels mosquits, per després aprofundir durant la mateixa xerrada en altres aspectes com la prevenció en la lluita contra el mosquit tigre, l’observació de mostres a l’aula i l’explicació de la fase pràctica del mateix projecte. (1 hora).

3) Activitat pràctica. Recollida de mostres a partir del kit entomològic subministrat pel projecte educatiu i l’enviament d’aquestes mostres als científics del servei de control de mosquits. (1-3 hores).