Batxillerat: Sortida a la Fira d’Universitats “University Day”

Data inici : 16/11/2022 - 09:00
Data fi : 16/11/2022 - 17:00

El dimecres 16 de novembre tindrà lloc a Girona la Fira d’Universitats “University Day”, organitzada per la FAPEL, un punt de trobada entre famílies, col·legis i universitats.
Es tracta d’una jornada d’informació i orientació pels alumnes interessats en seguir la seva formació amb estudis universitaris de grau mitjà i superior. Els estudiants tenen l’oportunitat de conèixer de primera mà un ampli ventall d’universitats nacionals i internacionals, públiques i privades en les quals poden continuar els seus estudis.

Pensem que una fira d’aquestes característiques és una bona oportunitat per a poder orientar els nostres alumnes sobre el seu futur més proper.

Aquesta edició tindrà lloc a l’Auditori Palau de Congressos de Girona i algunes de les universitats que hi assistiran són: ESIC Business Marqueting School, la UAB Universitat Autònoma de Barcelona, la UB Universitat de Barcelona, la UIC Universitat Internacional de Catalunya, la TSI Turisme Sant Ignasi, la UdG Universitat de Girona, la UPF Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Abat Oliba, l’IQS Institut Químic de Sarrià, l’ESADE Business School, l’EUHT StPol Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme, LaSalle Ramon Llull, l’UVIC Universitat de Vic, entre d’altres.