Butlletins d’avaluació de Primària

Data inici : 21/06/2024 - 17:00
Data fi : 06/09/2024 - 09:00

A partir de divendres 21 de juny podreu consultar els butlletins de notes (3a avaluació i final), els deures d’estiu i els llibres i material escolar necessari per al curs 2024-2025.

Com és habitual, la consulta dels butlletins de notes la podeu fer a través del Clickedu. Heu de seguir els següents passos:

  • Entrar a Clickedu amb l’usuari de pare o mare.
  • Anar a l’apartat La meva fitxa ubicat al menú de l’esquerra.
  • Clicar la pestanya Informació acadèmica.
  • Descarregar el butlletí desitjat.

Consulteu i descarregueu-vos la llista de llibres i material escolar necessari per al curs 24-25, el document de la llibreria Empúries amb instruccions per a la reserva i compra de llibres i el llistat de deures d’estiu (tot a partir de divendres 21 de juny).

Aquesta informació està personalitzada per a cada alumne en funció del curs que realitzarà a partir del mes de setembre. Per això, caldrà que introduïu el número de DNI incloent la lletra. Aleshores, accedireu a una pàgina amb tota la documentació personalitzada per a tots els fills que tingueu escolaritzats a Bell-lloc. Podeu fer servir el número de document d’identitat del pare o la mare, o bé, el de l’alumne, si en té i l’heu proporcionat a l’escola.

L’accés als llistats els teniu sempre disponibles des del web a l’apartat “Accés ràpid“. També us recordem que podeu consultar les notes i descarregar-vos els butlletins accedint a Clickedu.