Confirmació 3r d’ESO

Data inici : 01/10/2023 - 09:00
Data fi : 22/10/2023 - 23:59

Com us vàrem comentar a la reunió de mares i pares del setembre, aquest any els alumnes de 3r que vulguin rebre el sagrament de la Confirmació podran rebre la catequesis dins l’hora escolar. Per organitzar-nos ens aniria molt bé si podeu respondre el següent formulari: https://forms.gle/GaAH3uydtg728hym8.

Els darrers anys la cerimònia acostumava a ser un diumenge del mes d’abril o maig a la tarda a la catedral de Girona. Restem a l’espera que el futur bisbe de Girona mantingui aquest esquema i mentrestant comencem a preparar-nos: els alumnes que desitgin confirmar-se participaran, en petits grups i en horari escolar, a la catequesi necessària per confirmar-se. Us recordem que, per poder rebre aquest sagrament, cal estar batejat en l’Església Catòlica. Com que començarem la catequesis el proper mes de novembre, us preguem que, abans del 9 d’octubre, contesteu el formulari online a fi de poder organitzar els grups de catequesi.

Aprofitem l’avinentesa per informar-vos que en cas que estigueu interessats de confirmar-vos vosaltres, els pares, us podeu posar en contacte Mn. Joan Miquel Guixà, capellà de l’escola (joan.miquel.guixa@bell-lloc.org) que us explicarà els passos necessaris.