Cursos professionals on-line amb descompte per a famílies de Bell-lloc

Data inici : 28/02/2024 - 09:00
Data fi : 15/09/2024 - 23:00
L’escola Xaloc ens fa arribar una promoció amb descompte per a famílies i treballadors de Bell-lloc. Xaloc Online ha dissenyat una àmplia gamma de cursos en línia per a tot tipus de professionals amb l’objectiu de potenciar habilitats i ampliar coneixements.
Entre els més de 85 cursos, 10 estan especialment dissenyats per a professionals de l’educació. Gamificació, eines educatives de Google, educació en la creativitat, neurociència educativa, lideratge d’equips, etc. També s’ofereixen cursos on aprendre des de la planificació de projectes fins a la gestió del temps, passant per certificacions professionals i el món de la Transformació Digital, Blockchain i Intel·ligència Artificial. Tots ells amb un format breu, pràctic i amb tutor.

Com estan en període de promoció, volen oferir un descompte a tots els treballador i totes les famílies de Bell-lloc del 15%, vàlid fins el 15 de setembre (codi de descompte: BELL-LLOC24).

En el futur, aniran afegint nous programes en línia de diversa mena i durada. Podeu explorar aquí tots els cursos: https://www.xaloconline.org.