Educant de cara al futur amb Isabel Rojas Estapé

Data inici : 23/02/2024 - 20:30
Data fi : 23/02/2024 - 22:00

El proper divendres 23 de febrer a les 20:30h a l’Auditori de Girona, tindrà lloc l’Educant de cara al futur: “Conócete bien para sacar lo mejor de ti mismo”. Enguany vindrà Isabel Rojas Estapé, Psicològa i Periodista, especialista en teràpia de les emocions. A partir de les 10 hores del divendres 9/02 estaran a la venda les entrades. Per a la seva compra, hi ha dues vies disponibles:

  • On-line, aquí.
  • Presencial, a les taquilles de l’Auditori Palau de Congressos i del Teatre Municipal de Girona.

La compra d’entrades al web es podrà fer des de divendres a les 10h fins que s’exhaureixin. Quan hàgiu fet la comanda, rebreu per correu electrònic les entrades amb un codi QR per a cada localitat. Per entrar al recinte caldrà presentar aquest codi QR en format paper o bé en el vostre telèfon mòbil. El mateix dia de l’esdeveniment la taquilla de l’Auditori Palau de Congressos obrirà una hora abans de l’inici per venda, entrega d’invitacions o gestió d’incidències.

El preu de les entrades és de 15€ per persona.

Instruccions de la venda d’entradesQuan avanceu amb la compra, el sistema us demanarà que us identifiqueu al portal Girona Cultura. Si no teniu compte us haureu de registrar. Un cop a dins, haureu de posar les vostres dades i podreu seguir amb la compra.

Esperem que l’activitat sigui del vostre interès i puguem compartir amb vosaltres aquesta jornada.