Festa de Nadal de Primària

Data inici : 16/12/2022 - 17:30
Data fi : 16/12/2022 - 18:30

Aquest mapa del Pessebre Vivent ha estat elaborat pels alumnes de 6è primària dins el projecte “T’explico el Nadal”. Hi podeu observar el recorregut del pessebre vivent amb la ubicació dels diferents quadres. 

Benvolguda família,

Ens plau convidar-vos a la festa de Nadal de l’escola del proper divendres 16 de desembre. Com a treball final del projecte interdisciplinar “T’explico el Nadal”, us hem preparat un pessebre vivent. Estem convençuts que plegats gaudirem d’una molt bona vetllada. 

Per tal que l’acte transcorri amb normalitat és important llegir atentament la següent informació:

1. Aparcament. L’escola habilitarà dues zones d’aparcament a l’interior del centre: 

  • Zona 1. Aparcament d’autobusos. S’hi accedirà per la porta del carrer Riu Güell.
  • Zona 2. Pati ubicat darrere el pavelló petit. S’hi accedirà per la porta del carrer Marquès de Ribalta.

Us preguem que no s’utilitzi l’aparcament del Mercadona, perquè l’horari i la durada de la Festa de Nadal van més enllà de l’acord que tenim amb ells de cessió del seu espai.

2. Inici i fi de l’activitat. El pessebre vivent començarà a les 17:30h. y acabarà a les 18:30h. S’anunciarà l’inici i fi de l’activitat mitjançant el llançament d’un coet.

3. Torns de visita. Amb l’objectiu d’evitar aglomeracions us demanem que respecteu els següents torns de visita:

  • Primer, segon, tercer de primària. De les 17:30h. a les 18:00h.
  • Quart, cinquè i sisè de primària. De les 18:00h. a les 18:30h. 

A les 18:30h. es tancarà l’entrada al pessebre vivent.

4. Estand Solidari. Al final del recorregut trobareu un estand solidari. S’hi podrà aportar menjar o diners. La recaptació es destinarà integrament al Projecte Solidari de l’escola. 

5. Estands de menjar i beure. També al final del recorregut trobareu estands de menjar i beure. Els diners que s’obtinguin es destinaran al Projecte Solidari de l’escola.  

6. Patges reials. Els patges reials de ses Majestats els Reis d’Orient estaran recollint  cartes a la pista blava, just ben bé al final de recorregut del pessebre. 

7. Recollida dels alumnes. A les 18:30 s’anunciarà la fi del pessebre vivent. La recollida dels alumnes es farà al camp de futbol de davant del poliesportiu. 

8. Vestimenta dels alumnes. El professor encarregat de curs dels vostres fills us faran arribar instruccions sobre la roba que caldrà que portin els vostres fills pel pessebre vivent. És recomanable portar-la uns dies abans del pessebre vivent. 

9. Servei de bus. És la festa de Nadal de l’escola i per tant comptem amb la participació de tots els alumnes. De tota manera, si algú per força major no pot assistir-hi, cal dir-ho al professor encarregat de curs. El servei de bus funcionarà amb normalitat tant al matí com a la tarda. 

10. Públic. Hi esteu tots convidats. Així mateix, podeu fer extensiva la invitació als familiars i amics.  

Enguany, el Projecte Solidari de l’escola porta per nom “Un lot de Nadal per a cada necessitat” i té com a objectiu recollir aliments pel banc dels aliments.

Pròximament podreu consultar el mapa del recorregut del pessebre vivent amb la ubicació dels diferents quadres, estands i zones d’aparcament.

Esperem que us agradi.

Cordialment,

Jordi Seriñá Guinart
Cap de l’etapa de Primària