Gran Recapte 2022: divendres 25 i dissabte 26

Data inici : 25/11/2022 - 15:00
Data fi : 26/11/2022 - 21:00

Com ja és tradicional, l’AMPA de Bell-lloc participarà en el Gran Recapte que organitza el Banc dels Aliments els dies 25 i 26 de novembre cobrint els trams horaris del divendres 25 de novembre de 15 a 21 hores i del dissabte 26 de novembre de 9 a 21 hores en els següents supermercats:

Ametller Origen, situat a la Plaça de Salt, 4 (a la rotonda del Wala).

Supermercat Aldi, situat a la carretera de Santa Coloma, 50, Girona (al costat del Wala).

Hem pensat, de la mà de Bell-lloc, que podríem comptar amb la solidaritat de moltes famílies i alumnes de l’escola. Sens dubte, es tracta d’una bona ocasió per fer que els nostres fills s’adonin que és molt gratificant donar el temps als altres i que moltes persones de ben a prop nostre no tenen un plat a taula cada dia.

En aquest enllaç trobareu un formulari per poder inscriure-us. Se us assignarà una hora dels trams horaris que hi ha assenyalats. Si esteu interessats en inscriure-us dues o més hores, ens podeu enviar un correu electrònic a ampa@bell-lloc.org. Un cop feta la inscripció, en el termini més breu possible, rebreu un correu electrònic de confirmació amb les instruccions que cal seguir. La data límit per enviar el formulari és el dimecres 23 de novembre.

Important: els menors de 16 anys no es poden inscriure individualment i cal que vagin acompanyats d’un adult. Cal formalitzar la inscripció únicament amb el nom de l’adult. Tanmateix, pensem que és una molt bona ocasió perquè visquin aquesta experiència i us convidem a inscriure-us amb ells.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ