Primària: Data límit per a Inscripcions a la Cursa del Carrer Nou

Data inici : 12/10/2022 - 00:00
Data fi : 12/10/2022 - 00:00

El proper diumenge 16 d’octubre se celebrarà la 43ª edició de la Cursa del Carrer Nou de Girona. Com és tradició, animem als alumnes de Primària a participar-hi representant a l’escola. 

Si hi esteu interessats, cal que abans del dimecres 12 d’octubre feu arribar al professor encarregat de curs del vostre fill el full d’inscripció i 5€ (cost d’inscripció per a les curses infantils) o 8€ (cost d’inscripció per a la cursa de la milla urbana).

Curses:

  • Primera cursa infantil. Per a nens nascuts als anys 2014, 2015, 2016 o posteriors (de 0 a 7 anys, inclòs). És a dir, per als nens i nenes d’Infantil, 1r i 2n de primària.  Sortida a les 9:00h. Recorregut aproximat d’uns 500 metres. Sortida al carrer Nou. Direcció Av. Jaume I i a l’alçada dels cons es farà mitja volta, recorregut en sentit contrari fins al lloc d’arribada que serà el mateix de la sortida: Carrer Nou.
  • Segona cursa infantil. Per a nens nascuts als anys 2011, 2012 i 2013 (de 8, 9 i 10 anys). És a dir, per als nens de 3r, 4t i 5è  de primària. Sortida a les 9:10h. Recorregut aproximat d’uns 1200 metres. Sortida al carrer Nou. Direcció Av. Jaume I i la rodona de correus, es farà la volta a la rotonda i recorregut en sentit contrari fins al lloc de l’arribada que serà el mateix de la sortida: Carrer Nou.
  • La milla urbana. Per a nens d’onze anys (nascuts al 2011). És a dir, per als nens d’onze anys de  6è de primària. Sortida a les 9:40h. Recorregut de 1609 metres. Sortida al carrer Nou. Avinguda Jaume I (fins al núm. 9) en direcció rotonda de Correus – tornada en sentit contrari donant la volta als cons i fins a la cantonada del Carrer Nou (1a volta) a l’alçada dels cons donarem la volta i farem la segona volta al circuit. Segona volta al segon circuit i al final, entrada al carrer Nou per fer l’arribada al mateix lloc que la sortida. 

Lloc i horari de trobada:

Ens trobarem els alumnes i les famílies a la Plaça Constitució (al costat de l’església del Mercadal) a partir de les 8’15h. Allà us lliurarem el dorsal per córrer la cursa i us acompanyarem al lloc de sortida.

Un cop acabada la cursa, podreu recollir els vostres fills a la Plaça Josep Pla, lloc on finalitza l’activitat. Els professors els acompanyarem i n’estarem pendents.

Cal portar:

  1. Samarreta blanca educació física de Bell-lloc
  2. Pantaló blau fosc d’educació física de l’escola.
  3. SOBRETOT, no oblideu  portar 2 agulles imperdibles per enganxar el dorsal.

 Més informació a cursacarrernou.cat

Full d’inscripció i autorització