Protocol del Banc de Llibres

Data inici : 10/06/2022 - 09:00
Data fi : 10/06/2022 - 17:00

Enguany, amb el propòsit de millora en el servei a les famílies associades a l’AMPA, s’ha actualitzat el protocol del Banc de Llibres.

Properament rebreu per part de l’escola el llistat de llibres per al curs 2022-2023. Allà veureu que s’han afegit les notes N i R, en funció de si són llibres NOUS (N) o RECICLABLES (R). Durant les dues darreres setmanes del curs, de manera totalment VOLUNTÀRIA, les famílies podreu deixar els llibres per a l’any que ve que siguin RECICLABLES (R) a les caixes que estaran disponibles a les aules. Els professors encarregats de curs ho recordaran als vostres fills.

Des de l’AMPA farem arribar als associats un formulari on podreu sol·licitar per quin curs necessitareu llibres. Tot seguit, es faran lots equitatius per a les famílies associades sol·licitants, en funció de l’oferta de llibres disponible. Per tant, no podem garantir la disponibilitat de tots els llibres reciclables (R). Rebreu un correu on s’especificarà els dies i llocs de recollida, prevista durant la primera quinzena de juliol.

Aquest és un nou procés, que s’inicia i s’enfoca a llarg termini, amb la voluntat d’arribar al màxim de famílies de la mà de l’escola, buscant l’estalvi econòmic i el foment de la reutilització i l’educació en els valors.

Com us hem comentat, per disposar del servei del Banc de Llibres cal ser associat de l’AMPA. Per a aquelles famílies que encara no ho sigueu i us vulgueu donar d’alta, podeu enviar-nos un correu electrònic a ampa@bell-lloc.org.

Salutacions,

Comissió de llibres de l’AMPA de Bell-lloc