Protocol del Banc de Llibres

Data inici : 12/06/2023 - 09:00
Data fi : 12/06/2023 - 17:00
Enguany, amb el propòsit de millora en el servei a les famílies associades a l’AMPA, es continuarà amb el servei de Banc de Llibres de l’AMPA.

Properament rebreu per part de l’escola el llistat de llibres pel proper curs 2023-2024. Allà veureu que s’ha afegit les següents notes N i R, en funció de si són llibres NOUS (N) o REUTILITZABLES (R).

Durant les dues darreres setmanes del curs, de manera totalment VOLUNTÀRIA, els alumnes podran deixar els llibres per l’any que ve que siguin REUTILITZABLES (R) a les caixes que estaran disponibles a les seves aules. Els professors encarregats de curs ho recordaran als vostres fills.

Des de l’AMPA farem arribar als associats un formulari, on podreu sol·licitar per quin curs necessitareu llibres. Tot seguit es faran lots equitatius per a les famílies associades sol·licitants en funció de l’oferta de llibres disponible. Per tant, no podem garantir la disponibilitat de tots els llibres reutilitzables (R). Rebreu un correu on s’especificarà els horaris i lloc de recollida, prevista el 6 i 7 de juliol.

Aquest procés s’enfoca a llarg termini amb la voluntat d’arribar al màxim de famílies de la mà de l’escola, buscant l’estalvi econòmic i el foment de la reutilització i educació en els valors.

Com us hem comentat, per disposar del servei del Banc de Llibres cal ser associat a l’AMPA. Per aquelles famílies que encara no ho sigueu i us vulgueu donar d’alta us donem el següent enllaç.

Per qualsevol dubte o comentari, us podeu dirigir a ampa@bell-lloc.org.