Volunteers from School

Data inici : 04/05/2023 - 17:00
Data fi : 04/05/2023 - 19:00
El proper dijous 4 de maig a les 5 de la tarda, tindrà lloc un simposi online dirigit principalment a professors de secundària i responsables d’ONG per compartir experiències i manifestar necessitats entorn de la promoció del voluntariat als centres de secundària.
Aquest simposi s’emmarca dins del projecte europeu “Volunteers from School” que coordina Bell-lloc amb la participació de centres educatius i entitats de Grècia, Itàlia i Espanya i que té l’objectiu de promoure el voluntariat a les escoles de secundària.
Els ponents d’aquest simposi online seran un directiu de l’Institut Varvakeio d’Atenes, la directora de projectes de la ONG italiana CEIPES i dos alumnes de 1r de Batxillerat de Bell-lloc. Tots ells -i els assistents que hi vulguin participar- compartiran les seves experiències i les necessitats entorn de la promoció del voluntariat a les escoles de secundària d’Europa.
També teniu disponible un formulari perquè els assistents pugueu triar els temes que es discutiran en el symposium. El link al formulari és: