Pla de treball des de casa

Us facilitem les indicacions que ha de seguir el vostre fill per tal de continuar el seu pla d’estudis des de casa durant els dies del tancament escolar decretat pel Departament d’Educació (des del dia 16 de març)

INDICACIONS

  • Cada dilluns a les 9 del matí, el vostre fill trobarà al suro de Clickedu la planificació de la feina a fer i dels continguts a estudiar de cada assignatura de tota la setmana. El document portarà per nom Pla de Treball de la setmana.
  • Cada dia, el Calendari de Clickedu mostrarà la feina a fer de totes les assignatures. D’aquesta manera, els pares podreu estar al corrent de la feina diària que el col·legi assignarà als vostres fills, i poder fer-ne una supervisió.
  • Com a mínim, el professorat demanarà que l’alumne entregui un lliurament setmanal de cada assignatura, el qual serà avaluat al Clickedu. A banda dels lliuraments, l’alumne tindrà altres activitats per fer que no caldrà entregar.
  • Quan es reprenguin les classes, el professorat de cada assignatura dedicarà les primeres sessions de classe a consolidar el que s’hagi treballat online.