ESO

Bell-lloc Junior Report, una porta oberta al periodisme

25 juny, 2020

Els alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura optativa de Comunicació s’han convertit al llarg de l’any en el gruix de l’equip de redactors de la revista digital Bell-lloc Junior Report

El projecte, que ha rebut l’assessorament de periodistes professionals de Junior Report, ha comptat també amb la participació d’alumnes de 4t i 5è de primària amb els seus escrits. Els alumnes han pogut aprofundir com és el món del periodisme i explicar històries sobre el món que els envolta amb la seva visió personal. 

Algunes de les millors notícies s’han publicat a la secció digital de Junior Report dins de la Vanguardia. Durant el confinament del tercer trimestre, els alumnes han seguit treballant de valent per tirar endavant la revista, realitzant, per exemple, una entrevista als seus avis sobre com vivien la situació actual del coronavirus. 

La revista digital dels alumnes, dins del projecte Revista Escolar Digital (RED) de Junior Report, ha format part aquest any d’una xarxa de 37 diaris escolars de Catalunya, el País Basc i Madrid, dirigits i editats per estudiants amb el suport de periodistes professionals, té com a objectiu crear un mitjà d’expressió i opinió que fomenti la mirada crítica dels estudiants a través de notícies d’actualitat, articles d’opinió, entrevistes o reportatges de cultura, vida, ciència i vida. 

Accés a la revista digital: