First Lego League P5 i5

Els alumnes d’i5 del Bell-lloc Infantil a la First Lego League!

28 febrer, 2023

Els alumnes d’i5 del Bell-lloc Infantil han sigut els primers i únics alumnes menors de sis anys que s’han presentat a la First Lego League de Vic. Aquest és un programa internacional que promou l’aprenentatge pràctic de les STEAM en els joves.

Aquest dissabte 25 de febrer hem mostrat a Vic part d’allò après al llarg del trimestre a la classe STEAM and Robotics. Una representació de cinc alumnes de cada classe han mostrat els projectes sobre les energies renovables treballats a l’aula durant aquests mesos. Durant la posada en marxa d’aquest projecte, hem posat en valor les habilitats toves com la comunicació i treball entre els membres de l’equip, l’escolta activa, la responsabilitat, l’empatia i la resolució de conflictes, entre d’altres.

Els alumnes han reflectit els seus aprenentatges sobre les energies renovables en una construcció. En aquesta, han inclòs tot el procés que es porta a terme des que l’energia s’obté a partir de les plaques solars o els molins de vent eòlics, fins que es transporta, s’emmagatzema i arriba a diferents llocs com a casa nostra! Per això, els alumnes han creat diferents objectes a on es pot adreçar aquesta energia, tot innovant i construint avions, helicòpters, autobusos o altres transports elèctrics on es pot utilitzar aquesta energia i que les emissions continuïn sent netes.

A la vegada, tot seguint el nostre projecte transversal d’escola hem treballat els efectes del canvi climàtic i hem proposat millores per no fer mal el nostre planeta.

Els nostres alumnes estan molt conscienciats i són els futurs creadors d’aquestes innovacions que ajudaran a frenar el canvi climàtic. Per això, nosaltres com escola compartim que els alumnes tinguin aquesta veu i els motivarem en què continuïn creant.

First lego league P5 i5    First Lego League P5 i5