Festa de Nadal 2023

Data inici : 15/12/2023 - 16:30
Data fi : 15/12/2023 - 20:00

Enguany la festa de Nadal de l’escola torna a estar relacionada amb el projecte interdisciplinari T’explico el Nadal, treballat pels alumnes durant les dues primeres setmanes del mes de desembre. L’objectiu del projecte és aprofundir en el significat del Nadal.

Ens fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres la feina feta. Per aquest motiu, us hem preparat una festa de Nadal que es compon de les següents activitats:

Divendres 15 de desembre.

 1. Representació dels Pastorets a càrrec dels alumnes de 6è de primària.

  – Inici: 16:30h. Està previst que l’obra duri 1 hora.

  – Lloc: Aula Magna.

  – Dirigit a famílies de 6è de primària.

 2. Pessebre vivent preparat pels alumnes de primària.

  – Inici: 17:30h.

  – Fi: 18:30h.

  – Inici del recorregut: la masia.

  – S’anunciarà l’inici i fi de l’activitat mitjançant el llançament d’un coet.

  – Dirigit a totes les famílies de l’escola. Podeu fer extensiva la invitació a amics i coneguts.

Dimecres 20 de desembre.

 1. Primera Cursa Solidària.

  – Inici: 10:00h.

  – Fi: 12:00h.

  – Lloc: pista d’atletisme.

  – Dirigit a famílies d’I4 a P6.

Aspectes importants a tenir en compte pel divendres 15 de desembre:

 1. Aparcament. L’escola habilitarà dues zones d’aparcament a l’interior del centre:

  – Zona 1. Aparcament d’autobusos. S’hi podrà accedir per la porta del carrer del Riu Güell a partir de les 17:15h.

  – Zona 2. Pati ubicat darrere el pavelló petit. S’hi podrà accedir per la porta del carrer d’Enric Marquès i Ribalta a partir de les 17:00h.

  Us preguem que no s’utilitzi l’aparcament del Mercadona, perquè l’horari i la durada de la Festa van més enllà de l’acord que tenim amb ells de cessió del seu espai.

 2. Quadres. Els alumnes de 1r a 5è representaran 8 quadres ubicats en diferents racons de l’escola. El mateix dia del pessebre se us donarà un plànol amb la ubicació de cada quadre.IMPORTANT:  Els professors encarregats de curs us transmetran com han d’anar vestits els vostres fills pel pessebre vivent. És recomanable portar-la uns dies abans del pessebre vivent.
 3. Concurs familiar de pessebres. Les famílies que ho desitgin podran participar en el concurs de pessebres. Els vostres fills us faran arribar les bases del concurs. El dia del pessebre vivent s’exposaran a la planta baixa del pavelló de primària.
 4. Estand solidari. Es vendran les manualitats que els alumnes de primària realitzen durant el projecte. Els diners obtinguts es lliuraran a la fundació Astrid 21.
 5. Estands de menjar i beure solidaris. S’habilitarà una zona a la plaça per poder menjar i beure. Els diners obtinguts es lliuraran a la fundació Astrid 21.
 6. Exposició de pessebres, tions i arbres de Nadal de l’ESO. A l’edifici de l’ESO s’hi exposaran els pessebres, tions i arbres de Nadal realitzats pels alumnes de 1r 2n d’ESO.
 7. Estrella del Nadal i les perles. L’objectiu del projecte “T’explico el Nadal” és copsar el veritable significat del Nadal. Per aconseguir-ho, cada curs ha hagut d’obtenir una perla. Podreu veure les perles treballades i l’estrella al centre de la plaça de la font.
 8. Recollida dels alumnes. Una vegada acabat el pessebre vivent, els alumnes tornaran a classe a canviar-se. Tot seguit es dirigiran novament al seu quadre, on seran recollits pels seus pares.
 9. Servei d’autobús. El servei d’autobús funcionarà amb normalitat tant al matí com a la tarda. Per tant, si algun alumne que habitualment va amb autobús no es pot quedar a la festa, podrà fer-ne ús.

Aspectes importants a tenir en compte per dimecres 20 de desembre:

 1. Primera Cursa Solidària dirigida a alumnes d’I4 a P6.
 2. Horari, categories i distància.- 10:00h. Alumnes d’I4. 300m.

  – 10:15h. Alumnes d’I5. 300m.

  – 10:30h. Alumnes de P4. 1000m.

  – 10:45h. Alumnes de P3. 1000m.

  – 11:00h. Alumnes de P6. 1500m.

  – 11:15h. Alumnes de P5. 1500m.

  – 11:30h. Alumnes de P2. 600m.

  – 11:45h. Alumnes de P1. 600m.

 3. Lloc. Pista d’atletisme de l’escola.
 4. Dorsal solidari. Animem els alumnes a fer una aportació de 5€ pel dorsal. Els diners que s’obtinguin es lliuraran a la Fundació Astrid 21.
 5. Aparcament. Es podrà aparcar a l’aparcament d’autobusos de l’escola. S’hi podrà accedir per la porta del carrer Riu Güell a partir de les 9:30h.
 6. Ampa. L’Ampa de l’escola col·labora amb el detall que es donarà als participants.

Us animem a totes les famílies a venir a animar els alumnes.

Projectes solidaris de l’escola:

– Banc dels aliments. Tots els aliments que els alumnes han aportat durant el mes de desembre s’entregaran al Banc dels aliments.

Fundació Astrid 21. Els diners obtinguts de les activitats solidàries es donaran a la fundació Astrid 21. La fundació Síndrome de Down Astrid 21 treballa per a millorar la qualitat de vida i laboral de persones amb discapacitat psíquica i diversitat funcional.

Programa de la Festa de Nadal i mapa del recorregut del pessebre vivent.

Esperem que sigui una gran festa i que la puguem gaudir plegats.