VIII Torneig de Pàdel Solidari

3 octubre, 2023

L’Agrupació d’Antics Alumnes i l’AMPA de Bell-lloc convoquem el VIII torneig de pàdel solidari en benefici de la fundació ELNA pel proper 22 d’octubre de 2023 a les instal·lacions de Pàdel Girona UALA . Preu d’inscripció: 20 euros per persona.

El diumenge, dia 22 d’octubre, al matí (de 9h a 14h) tindrà lloc el 8è Torneig de Pàdel Solidari a les instal·lacions del Padel Girona UALA, ubicat al Carrer Can Pau Birol, 11 (al costat de la botiga d’esports Wala).

Pretén ser una jornada familiar, festiva i alhora solidària, de manera que tota el Torneig Pàdel Solidari 2023 quota d’inscripció anirà destinada a la fundació ELNA.

El nombre d’inscripcions al torneig serà limitat (per raons d’espai i temps) a 16 parelles masculines. Està obert als pares de l’escola, professors i personal de Bell-lloc i antics alumnes. Hi haurà servei de monitors per a la mainada. Tots els participants rebran un welcome pack i hi haurà premis per als guanyadors de cadascuna de les categories i també es farà un sorteig de diferents obsequis.

El preu és de 20 € per persona i s’haurà d’abonar el mateix dia del torneig. La inscripció cal fer-la per Whatsapp al número 679 95 03 91. Un cop feta la inscripció (data límit el 19 d’octubre) us afegirem a un grup de Whatsapp –es respectarà l’ordre d’inscripció- on us anirem informant dels detalls del torneig.

Agraïm la vostra col·laboració per endavant. Per a qualsevol pregunta o aclariment no dubteu a posar-vos en contacte via Whatsapp (679 95 03 91) o bé als correus electrònics: ampa@bell-lloc.org o agrupacio@bell-lloc.org.