acte-academic-batxillerat-bell-lloc

Acte Acadèmic de la promoció de Batxillerat 2019

8 abril, 2019

Aquest proper diumenge 28 d'abril tindrà lloc la festa de graduació i comiat de Bell-lloc de la promoció de batxillerat d'enguany. L'agenda d'actes, tot seguit.

[html]

Agenda de l’acte:

  • 10:30 h: celebració de la Missa. És una Eucaristia d’acció de gràcies, que s’ofereix també per pregar per tots nosaltres i també per als familiars difunts. En acabar, els alumnes realitzaran una ofrena floral a la Mare de Déu.
  • 11:30 h: tindrà lloc l’acte acadèmic a l’Aula Magna, que consistirà en un breu discurs dels secretaris de curs; un altre dels pares representants de la promoció (els qui porten més temps a l’escola i ara acomiaden el darrer fill) i, finalment, d’un comiat del director. Aquests discursos aniran acompanyats d’una projecció de fotografies que recull l’estada dels alumnes al col·legi. Durant aquest acte s’imposarà a cada alumne la beca d’honor de l’escola.
  • 13:00h: Apreritiu al menjador.
  • 14:00h: cloenda de la jornada.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Carta” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/graduacio-batxillerat-bell-lloc-2019.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]