el-musical-de-bllc

Avisos a tenir en compte pel musical Show Time

18 maig, 2018

El musical ja és aquí. Recordem uns avisos a tenir en compte el divendres 18 de maig tant per a la sessió de les 17:30h com la de les 19:30h.

Els alumnes d’ESO i Batxillerat no tindran classe a la tarda. Els que no participen en el musical acabaran a les 13:15 h.
Primària: Els alumnes que actuen a la sessió de les 19:30 h. poden quedar-se a Bell-lloc o marxar a casa. Si marxen és molt important que estiguin aquí a les 18:30h.

SERVEI D’AUTOCARS:

A les 17:00 h. hi haurà servei d’autocars.

APARCAMENT:

Durant la tarda l’entrada habitual del col·legi (carrer Can Pau Birol) romandrà tancada. Si a les cinc es vol recollir algun alumne s’haurà de deixar el cotxe fora de l’escola.
L’aparcament pel musical serà a la zona del pati. L’accés s’obrirà a les 16h.
Entrada: porta del carrer Enric Marquès i Ribalta.
Sortida: pel carrer Riu Güell. Trobareu indicadors i alumnes que us ajudaran.

OBERTURA DEL PAVELLÓ:

Representació de les 17:30 h.: el pavelló poliesportiu s’obrirà a les 17:00 h., i a les 17:25 h. es tancaran les portes d’accés.
Representació de les 19:30 h.: el pavelló poliesportiu s’obrirà a les 19:00 h., i a les 19:25 h. es tancaran les portes d’accés.

Un cop acabada la primera sessió, és molt important desallotjar amb celeritat tot el pavelló, encara que tingueu previst assistir a totes dues representacions, per poder preparar la de les 19:30 h.

La numeració de les cadires correspon a la que apareix a les vostres entrades, i la trobareu a la part posterior de cada cadira. Trobareu acomodadors que us resoldran qualsevol dubte.

COTXETS DE NADONS:

No es podran entrar els cotxets infantils al pavelló. Habilitarem una zona on els podreu deixar.

PUNT DE RECOLLIDA DELS ALUMNES DE 1r i 2n PRIMÀRIA:

Un cop acabada la representació, els alumnes de 1r i 2n de primària us esperaran a la pista tancada (la Gàbia), davant del pavelló.

BAR:

Hi haurà 4 food trucks que oferiran diferents productes. Disposareu d’una zona de taules i cadires, per poder berenar o sopar.