Bell-lloc ofereix una Jornada d’Orientació Universitària i Professional

10 març, 2022

El proper divendres 11 de març els alumnes de batxillerat de Bell-lloc assistiran una Jornada d’orientació anomenada Il·lusionar-se per al futur, en la qual participaran nombrosos representats dels diversos àmbits professionals i antics alumnes de l’escola que narraran les seves experiències acadèmiques i professionals en primera persona.

El motiu de la Jornada és acostar els alumnes a una visió del seu futur acadèmic i professional a través del model de professionals d’èxit de nombrosos sectors, la majoria dels quals són antics alumnes del col·legi.

La Jornada serà inaugurada per Jaume Fàbrega, president del Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya, i Dídac Lee, emprenedor i expert en digitalització empresarial.

A continuació, un grup d’antics alumnes que actualment estan a la universitat, tant en institucions catalanes com estrangeres, tindran una tertúlia amb els actuals alumnes de segon de batxillerat per explicar-los la seva experiència acadèmica a la universitat.

Per tancar la Jornada, se celebraran una sèrie de taules rodones amb professionals de l’àmbit jurídic, tecnològic, cientificosantinari i de gestió empresarial.

Si voleu conèixer les sessions que s’impartiran, feu click aquí.