Bell-lloc Report, la Revista Digital de Bell-lloc

Bell-lloc Report, la Revista Digital del col·legi

18 febrer, 2019

La Revista Digital Bell-lloc Report de La Vanguardia ja és una realitat. Aquest projecte està impulsat des de l’escola pels alumnes de 4t ESO dins de l’assignatura optativa de Comunicació.

[html]

Des de fa unes setmanes ja es pot accedir a la pàgina web que dona allotjament al Bell-lloc Report, el diari electrònic publicat per joves escriptors i al mateix temps, proposat per joves lectors. Aquesta web és desenvolupada des del diari La Vanguardia, on alumnes de diferents escoles hi participen escrivint-hi articles de diferent format. Bell-lloc s’ha incorporat a aquest engrescador projecte des de diferents seccions de l’escola. Des de fa dos mesos, a part dels alumnes de 4t d’ESO, els de la secció de primària també hi ha començat a escriure. Com a punt de partida i carta de presentació, hi ha redactada la seva pròpia autobiografia, i seguidament han fet un resum sobre un llibre que els hi ha despertat interès. Aquesta plataforma, és una canal digital que té com a principal objectiu animar als estudiants més joves a redactar sobres temes d’actualitat,  generar interès per la realitat que els envolta i ser conscients dels problemes tot provocant una reflexió cap un futur millor. Tanmateix, és un canal de transmissió molt entretingut i amè per llegir i per donar-se compte de quines són els principals temes d’interès i preocupacions dels joves de la nostra societat.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Bell-lloc Report” link=”http://bell-lloc.junior-report.cat/” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]