Bell-lloc entre els 83 millors equips estatals al concurs Generación €uro

25 novembre, 2023

Una classificació que es produeix per sisena vegada consecutiva i que destaca l’impuls dels alumnes de Bell-lloc i els professors del projecte.

Dos equips d’Economia de 1r de Batxillerat s’han classificat per a 6è any consecutiu per a la segona ronda de la 13a edició del concurs Generació €uro organitzat pel Banc Central Europeu (BCE) i el Banc d’Espanya (BDE). Els estudiants de Bell-lloc han aconseguit així una de les 83 places que donaven accés a aquesta nova fase de les tres que té el concurs europeu.

La primera ronda comptava amb 545 equips participants de tot el territori espanyol i sis d’aquests eren del col·legi Bell-lloc, essent dos equips els que han obtingut la classificació en aquesta primera fase que constava d’un test de cultura de la Unió Europea. De cara a la segona etapa del concurs, els alumnes hauran d’elaborar una proposta analítica sobre la decisió de política monetària que consideren que hauria de prendre el Consell de Govern del Banc Central Europeu a la reunió del 25 de gener de 2024.