Comencem parlant de música…

28 setembre, 2018

Tots hem sentit alguna vegada que “aprenem abans a cantar que a parlar, que “qui canta els mals espanta” i “que les persones que canten tenen més bon humor” Aquesta intuïció i saviesa popular moltes vegades té la seva part de raó.

Avui en dia les noves investigacions sobre el cervell i el seu funcionament afirmen que no podríem viure sense música. La música ens ajuda a pensar, a saber què pensem i el perquè. Per aquest motiu és tan necessària. Per què la música és vibració sonora i energia, i afecte a totes les dimensions de la persona humana: corporal o física, intel·lectual, emocional, espiritual i social
La música és un sistema ric i complex, compost pel só, la melodia, el ritme, l´harmonia, el volum, el timbre i les tonalitats que percep la nostra capacitat. Gràcies a la música tot el cervell i tot el cos es posa en moviment i en connexió.
Escoltar música i fer música, és una activitat molt important per” posar en marxa el cervell”
Aquest curs la música estarà més present a la nostra escola. Parlarem de música i de cançons, cantarem, farem música i gaudirem tots plegats: pares, professores, i alumnes.
Anirem explicant a poc a poc que la música és una necessitat humana que:

Ens diverteix
Ens fa més intel·ligents
Ens fa jugar
Ens fa ballar
Ens fa sommiar
Ens fa més valents
Ens fa més creatius
I ens uneix
En definitiva ens posa en forma! Iniciem el curs amb aquesta il·lusió!

Continuarem parlant de música.