ampa2019_xerrada_cyberasset

Conferència sobre Ciberassetjament

21 març, 2019

El proper 11 d'abril a les 20.30h la Dra. Irene Montiel realitzarà la conferència "CHILD GROOMING, REVENGE PORN, SEXTING I CIBERASSETJAMENT: comprenent el paper de les TIC en el desenvolupament i la victimització sexual infantil", organitzada per l'AMPA Bell-lloc i l'AMPA Les Alzines, i obert a totes les famílies, siguin o no de l'escola.

[html]

 

Enguany l’AMPA de Bell-lloc i Les Alzines hem organitzat conjuntament la conferència “Child grooming, revenge porn, sexting i ciberassetjament sexual“.
Tindrà lloc l’11 d’abril a les 20.30h a l’Aula Magna de Bell-lloc i hi esteu convidades totes les famílies de les escoles Les Alzines i Bell-lloc i altres amics que vulgueu convidar. 

La xerrada serà impartida per la Doctora Irene Montiel (@IreneMontielJ), Doctora en Psicologia, psicòloga jurídica i criminòloga. Actualment és la coordinadora del màster de Ciberdelinqüència a la UIC i professora del Grau de Criminologia a la UOC

Els nostres fills i filles, des de ben petits, estan immersos en el món digital a través de mòbils, tauletes, ordinadors, consoles… i creiem que una de les preocupacions actual de les famílies és la facilitat amb la que es troben exposats a assetjaments i abusos. Les TIC tenen un paper molt important en el desevolupament i la victimitació sexual infantil. 

A fi de poder preveure el nombre d’assistents, us demanaríem que, si teniu l’intenció d’assistir a la xerrada, omplíssiu el formulari adjunt: http://bit.ly/ciberassetjamentsexual.

Si voleu fer un seguiment de la xerrada a les xarxes socials, us informem que s’utilitzarà el hashtag #xerradaAmpaBllcLesAlzines.

Confiem que la xerrada sigui del vostre interès. 

Us hi esperem! 

AMPA de Les Alzines i AMPA de Bell-lloc

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-info” text=”Fulletó informatiu” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/ampa_conferencia2019_cyberassetjament.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-info” text=”Formulari d’inscripció” link=”http://bit.ly/ciberassetjamentsexual” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]