170727-cof

Cursos d’Orientació Familiar 2017-18

27 juliol, 2017

Cada etapa familiar necessita la seva formació. Us presentem el programa de Cursos d'Orientació Familiar per al curs 2017-2018 que organitza el FERT i que s'impartiran a Les Alzines, Bell-lloc i al Centre d'Educació Infantil de Bell-lloc.

[html format=”full_html” different_values=”0″]

Els Cursos d’Orientació Familiar pretenen ser, gràcies a l’intercanvi d’experiències amb altres famílies i a les orientacions d’experts, una ajuda a l’hora de conèixer i educar els vostres fills.

Un dels mitjans que ofereix Bell-lloc per a la formació de les famílies són els CURSOS D’ORIENTACIÓ FAMILIAR. En ells, fent servir el mètode del cas, grups reduïts de matrimonis podeu analitzar i donar la vostra opinió sobre casos reals. Aquestes sessions es compaginen amb unes altres on tots els participants dels diferents grups, moderats per un expert,  podreu acabar de fixar criteris i d’extreure’n conclusions.

En el següent enllaç podeu veure l’oferta de cursos amb tots els temes que es tractaran, incloent els cursos que ofereix el CEI, per a famílies amb fills més petits, i els que ofereixen a les Alzines.

[/html]
[button color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Díptic informatiu dels Cursos d’Orientació Familiar” new_tab=”1″ different_values=”0″ link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/cof-1718.pdf” style_padding_right=”10″ type=”default”]
[/button]
[button color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”FORMULARI D’INSCRIPCIÓ” link=”https://goo.gl/Z7ZyTY” new_tab=”1″ different_values=”0″ type=”default”]
[/button]