ESO

David Cabero Prieto, seleccionat per al projecte ESTALMAT d’estimulació matemàtica

14 setembre, 2021

David Cabero Prieto, alumne de tercer d’ESO, ha estat seleccionat al projecte Estalmat. Estalmat és un projecte impulsat per la Reial Acadèmia de les Ciències Exactes, Físiques i Naturals que pretén detectar i estimular el talent matemàtic entre els alumnes de 12 a 13 anys.

Per tal de guanyar l’accés al projecte, en David ha hagut de superar dues fases eliminatòries. En la primera, de caràcter telemàtic, va haver de resoldre 20 problemes de lògica . Els alumnes que havien superat aquesta primera fase van ser convocats a la Universitat de Barcelona, on van haver de demostrar que sabien resoldre i justificar 4 problemes matemàtics de gran complexitat. Aquest programa d’impuls al talent matemàtic només accepta 25 candidats.

Com a participant del projecte, en David formarà part d’un programa setmanal d’estimulació matemàtica que es desenvoluparà els dissabtes a la Universitat de Barcelona. Des de Bell-lloc estem molt orgullosos de l’assoliment d’en David, i li desitgem molts èxits en la seva trajectòria acadèmica.