171110-eduaciofisica-web1

Educació Física a Bell-lloc

10 novembre, 2017

Més enllà de l’activitat física i esportiva. L'educació física a Bell-lloc es duu a terme un treball que pretén formar persones en totes les seves dimensions.

En els últims anys a Bell-lloc s’està treballant per recuperar l’essència del que ha de ser l’educació física en una escola com la nostra.

L’activitat esportiva en qualsevol manifestació: disciplina esportiva, joc… ajuda a estructurar i formar a la persona d’una manera completa: física, mental i espiritualment. No només esdevé un lloc on el nen “juga a pilota” sense cap mena de contingut ni sentit, sinó que cada activitat que es realitza ens ajuda a educar a l’alumne en una doble vessant: Esportiva i personal.

Volem apostar per una educació física fortament arrelada a uns valors que ens permetin forjar persones íntegres, com perseguim a través de la missió de Bell-lloc.

Per aquest motiu la programació que duem a terme en el nostre dia a dia  presenta un projecte, un distintiu del nostre centre que pretén un treball exhaustiu i específic no només dels continguts propis de l’àrea, sinó també dels valors que necessitem per construir una societat justa i forta en valors i virtuts que considerem essencials en la formació integral dels nostres alumnes, el projecte Bell – esport d’educació en valors a través de l’esport.