Els alumnes de 5è manipulen un cor i uns pulmons

Els alumnes de 5è manipulen un cor i uns pulmons

25 febrer, 2018

En el marc del projecte “Cos i salut”, els alumnes de han tingut la possibilitat de consolidar els continguts treballats a classe manipulant un cor de porc i uns pulmons de xai.

[html]

Quin millor complement a l’estudi d’uns continguts que poder viure’ls en primera persona. I això és el que van fer els alumnes de 5è D la setmana passada. Aprofitant que la mare d’un nen de la classe treballa en un escorxador, vàrem poder disposar de dos cors de porc i de tots els òrgans que formen part de l’aparell respiratori d’un xai. Després de posar-se els guants, tots i cada un dels nens van manipular els òrgans veient les cavitats del cor, els vasos sanguinis d’entrada i sortida, les parts de l’aparell respiratori i, per últim, varen inflar amb l’ajuda d’una canyeta els pulmons. Fou una gran experiència educativa, altament enriquidora i divertida.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Presentació d’exemple” link=”https://drive.google.com/file/d/1VebOP8PDl1czBVQ-GgZ46RbU3C3b3eML/view?usp=sharing” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]