Erasmus+
ESO

Emprenent en un Fiord Noruec

12 novembre, 2017

El projecte Erasmus+ que estem desenvolupant a Bell-lloc amb escoles de tres països diferents celebra la seva tercera trobada al país dels fiords.

Un grup de sis alumnes de l’escola Bell-lloc, acompanyats Srs. Eduard Marzá Cañete i Joan Enric Taló Valls, estan aquests dies a Noruega desenvolupant els seus projectes d’emprenedoria juntament amb estudiants de Suècia, França i Noruega. Es tracta d’una trobada més del programa Erasmus+ “International entrepreneurship with new methods” que estan desenvolupant a centres educatius d’aquests quatre països.

El desplaçament fins a la localitat de Førde, situada al final d’un llarg fiord, no ha estat fàcil. El grup d’alumnes de Bell-lloc ha hagut de fer algunes escales i utilitzar el transport públic noruec. En total han trigat unes 15 hores.

Aquesta trobada a Noruega està centrada en el disseny, la comunicació i el màrqueting. Els participants estan distribuïts en grups de sis alumnes de diferents països que col·laboren entre ells per dissenyar la seva campanya de màrqueting. Hauran de treballar entre logotips i publicitat per donar a conèixer els seus projectes.

Els alumnes que hi participen són: Roger Blancafort Torrent, Oriol Boix Morenza, Pol Bruset Hortalà, Enric Montal de Grandes, Xavi Poch Carreras i David Reixach Cullel.