Ens visiten els protagonistes del Show Time

8 juny, 2018

Aquesta setmana hem tingut a Infantil la visita dels protagonistes de Show Time, el musical d’enguany de Bell-lloc!

Els nostres alumnes han pogut compartir una estona amb els showmen i la resta dels seus amics, i comentar plegats curiositats i dubtes que tenien sobre el Show!

Quants alumnes han participat en total al Musical? Quants dies heu estat per aprendre-us les cançons? Qui ha escrit el guió? Com és que canteu i balleu tan bé? Per què us disfresseu? Quina és la vostra cançó preferida? …han estat algunes de les preguntes que els nens de P4 i de P5 han volgut fer als protagonistes de Show Time.

Ni la pluja ha aconseguit fer-nos la guitza perquè hem acabat la trobada al Hall on els actors ens han signat autògrafs, pilotes, Cds i fins i tot braços i mans!

Moltíssimes gràcies per la vostra visita, Carles, Gerard, Narcís, Euldald, Jordi, Alfons i Joan.

Qui sap… potser algun dia uns dels nostres alumnes d’Infantil també participarà com a protagonista en el Musical de l’escola! No fa tant que molts de vosaltres corríeu pel pati d’Infantil Bell-lloc i mireu… de sobte, dalt d’un escenari!

Ens quedem amb la idea que ens heu comentat: “ens ha estat fàcil parlar de l’amistat i de cuidar els amics perquè som amics de debò!”

Esperem veure-us de nou ben aviat!!