cambridge-bllc
ESO

Exàmens oficials de Cambridge a primària i secundària

29 maig, 2018

Un total de 45 alumnes d’ESO i Batxillerat s’han examinat divendres i dissabte dels exàmens Preliminary i First, de Cambridge University. També els alumnes de 2n, 4rt i 6è de primària van realitzar els exàmens dels Young Learners.

El divendres 25 de maig 4 examinadors de Cambridge University varen venir a Bell-lloc per tal d’examinar la competència oral de’un total de 45 alumnes d’ESO i Batxillerat. El dissabte 26 va ser el torn de les altres competències: comprensió lectora, escriptura i comprensió auditiva. Aquest exàmens es corresponen amb el nivel B1 i B2 del marc comú de referència europeu. Els resultats es coneixeran a partir del 9 de juliol.

També els alumnes de segon, quart i sisè de primària van poder gaudir d’aquesta experiència tan enriquidora i van fer els exàmens dels Young Learners. L’examen està estructurat en 3 parts: Listening, Reading and Writing i Speaking. Amb l'objectiu que ja des de petits, els alumnes de primària es vagin acostumant als exàmens de Cambridge, l’escola juntament amb la fundació de la UdG ofereixen l’oportunitat de fer els Young Learners (Starters, Movers i Flyers). El que es vol aconseguir amb aquests exàmens és que sigui el començament d'un procés d'aprenentatge continu i que els alumnes de Bell-lloc vagin demostrant i millorant els seus coneixements en aquesta llengua.