Musical

Èxit de Show Time

21 maig, 2018

Un any més, el pavelló poliesportiu de Bell-lloc s'ha convertit en un gran teatre, en el qual les famílies han pogut gaudir i emocionar-se amb el musical Show Time. L'àlbum de fotos a continuació.

[html]

El nou musical de Bell-lloc és una senzilla història musicalitzada que realça el valor de la vertadera amistat i posa de manifest el perill d’una ambició desordenada. Moltes són les persones implicades en aquest espectacle. No només els 600 actors i ballarins, o els professors encarregats de preparar el guió, les lletres de les cançons i les coreografies. Han estat molts mesos de feina discreta, uns cops més visible i d’altres més oculta, per part de tots els que fem Bell-lloc. El resultat, un èxit amb majúscules. Les mares i els pares, els avis i totes les famílies han sortit de l’espectacle molt contents, després d’haver gaudit d’un autèntic show.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Àlbum fotogràfic” new_tab=”1″ different_values=”0″ link=”https://photos.app.goo.gl/zpGBbCWp5e4mpok22″]
[/button]