assaig_musical

Èxit del musical Shackleton

22 maig, 2019

Una posada en escena espectacular i moltes emocions van captivar el públic del que ja és el 4t musical de Bell-lloc. L’èxit de Shackleton és el fruit del treball de tota l’escola durant tot el curs escolar. Us avancem unes fotografies dels dies previs al dia de l’estrena realitzades per l’alumne Oriol Cortina Reixach.

[html format=”full_html” style_padding_top=”10″ different_values=”0″]

Autor de les fotografies: Oriol Cortina Reixach (alumne de 4t d’ESO C)
Instantànies dels preparatius i muntatge de l’escenari i llums, assajos d’interpretació amb actors, coreografies amb alumnes, temps d’espera i relaxació, assajos generals, secció de perruqueria i maquillatge i del backstage, previ a les funcions de la tarda de divendres.

En els propers dies us compartirem l’àlbum de fotografies de l’espectacle.

Shackleton ens explica la història de l’explorador Sir Ernest Shackleton i la seva ambiciosa expedició, que l’any 1914 pretenia travessar a peu tot el continent de l’Antàrtida. El viatge es va convertir en una odissea quan el vaixell amb què navegaven, l’Endurance, va quedar atrapat entre plaques de gel al mar de Weddell, a pocs quilòmetres de la costa. Al cap dels mesos i arrossegat cap al nord per les corrents submarines, la nau no va poder resistir la pressió del gel i es va enfonsar, deixant tota la tripulació abandonada enmig del mar congelat. Durant 24 mesos, la tripulació va haver de resistir amb els pocs queviures que tenien i temperatures molt baixes, sense cap esperança de ser rescatats per ningú. La determinació, la valentia i la capacitat de lideratge de Shackleton van ser claus per superar tots els problemes i perquè tots sobrevisquessin al final de l’aventura. 
La resiliència (capacitat d’adaptar-se a les adversitats), l’actitud davant del fracàs, la superació, la convivència, l’esperit de supervivència, el treball en equip, el valor de l’esforç i la solidaritat són alguns dels valors que apareixen en aquesta història.

Durant tot el curs escolar s’han treballat aquests aspectes dins del marc del programa B!Caràcter i també s’han dut a terme activitats relacionades amb la història de Shackleton: 

  • Lectura del llibre “Shackleton, expedición a la Antártida”, de Lluís Prats
  • Lectura del llibre “El viaje de Shackleton”, de William Grill
  • Comentaris de text en anglès de fragments del diari de Sir Shackleton, “South”
  • Projecció dels documentals “Atrapados en el hielo” i “El capitán de Shackleton”
  • Videoconferència en directe amb la Base Antàrtica Espanyola “Gabriel de Castilla”, emplaçada a la illa Decepció
  • Activitats didàctiques sobre la Antàrtida

El musical de Bell-lloc no seria possible sense l’equip humà que formem tots els membres de l’escola. Com a projecte global i integrador, és el Musical de tots. I l’excel·lent acollida per part dels familiars i amics assistents com a públic ens anima a seguir treballant per desenvolupar les habilitats artístiques i de cooperació dels nostres alumnes i oferir-vos un any més un espectacle de nivell professional.

Des de l’organització del musical volem fer arribar el nostre agraïment a la feina, esforç, dedicació i col·laboració de tots els alumnes participants i de tot el personal docent i no docent del col·legi.

Moltes gràcies!
 

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Fotografies dels dies previs a l’estrena” link=”https://photos.app.goo.gl/zuTfRYG6LgosTqDz6″ new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]