180416-festabatxillerat-web

Festa de Comiat de 2n de Batxillerat

15 abril, 2018

[html format="" different_values="0"]

La Promoció del 2018 celebra la seva festa de comiat de Bell-lloc amb una entranyable festa que ha ocupat el matí del diumenge 15 d’abril. A continuació, la galeria de fotografies.

[/html]

[html]

La festa ha reunit els pares i germans dels seixanta-quatre alumnes de la promoció que enguany acaba els estudis a la nostra escola. Es tracta d’un esdeveniment molt entranyable que serveix per donar gràcies a Déu, als pares i a tot el personal que treballa a Bell-lloc per tants anys de bona feina. La celebració ha començat amb una Missa d’acció de gràcies i a continuació s’ha celebrat l’acte acadèmic a l’aula magna. En aquest acte hem pogut escoltar parlaments dels secretaris de curs, en representació dels alumnes; un altre dels pares; i, finalment, unes paraules del director amb les quals ha desitjat als alumnes una bona trajectòria de futur. Després d’aquests parlaments s’han imposat les beques d’honor a tots els nois, que han anat passant un per un per l’estrada a mesura que eren cridats. L’acte s’ha clos amb la projecció d’unes fotografies que recollien i resumien l’estada a l’escola dels alumnes des que van arribar, alguns fa disset anys. En acabar, s’han fet les fotografies de tota la promoció amb les beques, a les escales de l’edifici gran. La festa ha acabat amb un magnífic aperitiu servit als menjadors de l’escola, on hem pogut compartir una estona llarga d’amigable conversa.

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Galeria fotogràfica” link=”https://photos.app.goo.gl/PiYF7QPmHIfm9M1k1″ new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]