Girona, Temps de Flors

9 maig, 2019

Aquesta setmana tota la ciutat s’engalana de primavera: les flors son les protagonistas i omplen de colors i perfums els carrers, els patis i tots els racons de la ciutat. És el temps de flors que emociona a tots els que passegen pels seus carrers petits i grans gaudeixen de la calor, del sol i de la gent. Amb un somriure de perfums.

Un any més torna l’alegria de la primavera. La creativitat i la imaginació dels joves, fa que cada any el carrer Nou de Girona sigui una festa compartida. I un any més, Bell-lloc Infantil, ha volgut participar juntament amb les escoles de Girona en aquest esclat de voler guarnir i engalanar el gronxador d´en Tarlà, el protagonista d´una de les llegendes de la nostra ciutat.
Des dels més petits de P0, fins els més grans de P5, han aportat el seu granet de sorra realitzant treballs amb diferents materials. I tot ha estat un treball compartit per tot el col·legi, professors, pares i alumnes i que cal donar gràcies a tots. Podrem disfrutar-ho tot passejant amb la família.
Volem agrair a la nostra alcaldessa la Sra. Marta Madrenas, la seva presència en el moment que s´estavan treballant en la col·locació de la decoració i la seva felicitació als alumnes que s´han convertit en els protagonistes actius d’una de les festes més boniques de la nostra ciutat. Un somriure d’orella a orella per la feina ben feta!
Com l’ any passat farem un concurs amb totes les fotografies familiars que us feu al costat del gronxador de Bell-lloc Infantil i que pengeu a les xarxes socials de Twitter i Instagram. Haureu de mencionar o etiquetar la compte del col·legi @InfantilBllc sobre la fotografía perque pugueu entrar al sorteig.

Esperem les vostres fotografies!