recapte-alumens-2019-ampa

Gran Recapte d’Aliments 2019

14 novembre, 2019

Enguany, l'AMPA de Bell-lloc participarà en el Gran Recapte que organitza el Banc dels Aliments els dies 22 i 23 de novembre, coordinant la recollida d'aliments als supermercats Aldi i Mercadona situats a la zona de Can Gibert del Pla de Girona. INSCRIU-TE!

Com ja deveu saber, un dels objectius de l'AMPA de Bell-lloc és organitzar activitats solidàries. Per segon any consecutiu, l'AMPA de Bell-lloc participarà en el Gran Recapte que organitza el Banc dels Aliments els dies 22 i 23 de novembre, coordinant la recollida d'aliments a dos supermercats: 

• Supermercat Mercadona, situat al carrer Can Pau Biro, 7, Girona (davant del col·legi)

• Supermercat Aldi, situat a la carretera de Santa Coloma, 50, Girona (al costat del Wala) 

Hem pensat, de la mà de Bell-lloc, que podríem comptar amb la solidaritat de moltes famílies i alumnes de Bell-lloc. Sens dubte, es tracta d'una bona ocasió per fer que els nostres fills s'adonin que és molt gratificant donar el temps als altres i que moltes persones de ben a prop nostre no tenen un plat a taula cada dia. 
La feina dels voluntaris consisteix en informar de la campanya, recollir el menjar, dipositar-lo en les caixes alhora que es va fent el recompte del que es recull.  
En aquest enllaç, trobareu un formulari per poder inscriure-us. Veureu que els torns són d'una hora de durada. Si esteu interessats en inscriure-us dues o més hores, només cal que marqueu els torns que desitgeu. Un cop feta la inscripció, en el termini més breu possible, rebreu un correu electrònic de confirmació amb les instruccions a seguir. La data límit per enviar el formulari és el dimecres 20 de novembre. 
Important: els menors de 16 anys no es poden inscriure individualment i cal que vagin acompanyats d'un adult. Cal formalitzar la inscripció únicament amb el nom de l'adult. Tanmateix, pensem que és una molt bona ocasió perquè visquin aquesta experiència i us convidem a inscriure-us amb ells. 

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.
Marta Riera Alonso
Presidenta de l'AMPA Bell-lloc