II Copa Estiu Bell-lloc

30 maig, 2024

El Col·legi Bell-lloc organitza la segona edició de la Copa Estiu Bell-lloc de futbol que es durà a terme l’última setmana de juny i les dues primeres setmanes de juliol a les instal·lacions del centre.

Després de l’èxit de l’any passat, el desig del torneig continua sent el mateix: fomentar la participació de professors, antics alumnes i pares de l’escola, per donar-los l’oportunitat de retrobar-se amb antics companys i reviure moments viscuts al centre. Ens hem marcat l’objectiu de consolidar el meravellós ambient que genera aquest retrobament. La diversió, la companyonia i l’esportivitat han de tornar a ser les protagonistes en aquest certamen de caràcter lúdic.

L’esdeveniment va adreçat a totes aquelles persones majors d’edat amb relació directe amb l’escola (antic o actual pare, professor o antic alumne) i, com a novetat d’enguany, també està enfocat als alumnes que hagin acabat 2n de batxillerat aquest curs 23–24.

Una altra novetat a destacar és la distinció de dues categories en funció de l’edat. No hi haurà creuament entre els grups, i cada un d’ells disputarà una fase prèvia i fase final per separat. Els partits seran en camp de gespa artificial.

Tots els inscrits rebran una samarreta del torneig. Els guanyadors de cada categoria s’emportaran diners en metàl·lic.

Durant els dies de torneig, els jugadors podran fer servir els vestidors i les dutxes. L’organització ha previst una assegurança mèdica i d’accidents per estar coberts si és necessari.

L’organització del torneig es reserva el dret de no celebrar l’esdeveniment esportiu si no s’arriba a un mínim d’equips inscrits el 14 de juny de 2024 (data límit per inscriure’s) o fer modificacions en el format del torneig.

Tocant aquí podreu descarregar-vos el reglament d’aquesta edició. El preu per equip és de 420 € (independentment del nombre de jugadors). Podeu fer la inscripció de l’equip mitjançant aquest formulari: https://forms.gle/C2iiVYid8H8RDKyQ6

Qualsevol dubte o pregunta, us podeu adreçar a en Nil Domènech, organitzador del torneig (nil.domenech@bell-lloc.org).