171002-ivpadelsolidari

IV Torneig de Padel Solidari

3 octubre, 2017

L’Agrupació d’Antics Alumnes i l’AMPA de Bell-lloc organitza el IV Torneig de Padel Solidari en benefici de l’associació Lluito per tu el proper 12 de noviembre a les instal·lacions de Padel Indoor Girona. Preu d’inscripció: 15€ per persona.

[html]

El diumenge 12 de novembre de 9h a 14h tindrà lloc el IV Torneig de Pàdel Solidari a les instal·lacions del Padel Indoor Girona, ubicat al Carrer Can Pau Birol, 11 (al costat de la botiga d’esports Wala). Será una jornada familiar, festiva i alhora solidària, de manera que una part de la quota d’inscripció anirà destinada a l’associació Lluito per tu.

El torneig inclourà les categories masculina i femenina, i el nombre d’inscripcions serà limitat (per raons d’espai i temps) a 28 parelles. Està obert als pares de l’escola, professors i personal de Bell-lloc i antics alumnes. Tots els participants rebran un Welcome Pack i hi haurà premis per als guanyadors de cadascuna de les categories i també es farà un sorteig de diferents obsequis. També, hi haurà servei de monitors per als nens.

Per motius organitzatius, les inscripcions serán fins als 8 de novembre. El preu és de 15 € per persona i s’haurà d’abonar abans de la data esmentada al següent compte 2100 0002 55 0201665456, especificant al concepte “IV Pàdel Bell-lloc” junt amb “Nom i Cognoms” dels integrants de la parella. Un cop realitzat l’ingrés, ens heu d’enviar el comprovant a agrupacio@bell-lloc.org.

Tanmateix, per a aquells que no podreu venir hi ha la possibilitat de fer un donatiu mitjançant la mateixa compta bancària. Agraïm la vostra col·laboració per endavant i per a qualsevol aclariment no dubteu de posar-vos en contacte a través de l’adreça de l’agrupació o de l’AMPA.

Esperem comptar amb la vostra presència!

[/html]
[button type=”default” color_type=”0″ color=”btn-danger” text=”Més informació” link=”https://www.bell-lloc.org/sites/default/files/171002-ivpadelsolidari-original.pdf” new_tab=”1″ different_values=”0″]
[/button]